Erf de Burgwal

Op zoek naar een kleinschalige, landelijke vergaderlocatie in Leusden? Onze authentieke boerderij biedt gastvrije ontvangst, kwaliteitsdranken en uitzicht op prachtige landerijen.

Erf de Burgwal Logo
informatie

Over Erf de Burgwal

Genesteld in het hart van Leusden, ligt een schilderachtige vergaderlocatie die de rustieke charme van het platteland met de moderne gemakken van vandaag combineert: Erf de Burgwal. Dit juweeltje van Midden-Nederland biedt een gastvrije ambiance, biologische thee en premium koffie, wat uw bijeenkomsten, workshops of trainingen onvergetelijk maakt.

De boerderij heeft een historische uitstraling, met de voormalige koeienstal die verbouwd is tot een moderne ruimte met vloerverwarming en wifi, zonder het authentieke karakter te verliezen. Onze zelfgemaakte houten deuren en keuken zorgen voor een ambachtelijke uitstraling.

Ruimte Lucht, onze multifunctionele ruimte, is ideaal voor verschillende doeleinden zoals trainingen, workshops, lunches, en zelfs yogalessen. Door de vele ramen voelt de ruimte met authentieke elementen licht en ruim aan, met plaats voor ongeveer 25 mensen.

Voor kleinere groepen is de ruimte Steen ideaal, geschikt voor vergaderingen tot maximaal 4 personen en coachgesprekken.

Geniet buiten, in pauzes, van het mooie uitzicht en het geklater van water. Ook dit gedeelte van het erf is apart te boeken, eventueel met een mooi kampvuur erbij.

Wij bieden alle noodzakelijke faciliteiten zoals een presentatiescherm, flipover, whiteboard en high-speed wifi. De aanwezige keuken beschikt over een koffiemachine, aanrecht en theehoek. Onze vegetarische Burgwal lunches, met verse, voornamelijk biologische en lokale producten, worden hier geserveerd.

Onze speciaal geselecteerde Kimbo koffie, geleverd door Napels’ grootste espresso specialist, zorgt voor een onvergetelijke koffiebeleving. Ervaar de harmonie tussen traditionele charme en moderne faciliteiten bij Erf de Burgwal, de perfecte vergaderlocatie.

Erf de Burgwal

Op zoek naar een kleinschalige, landelijke vergaderlocatie in Leusden? Onze authentieke boerderij biedt gastvrije ontvangst, kwaliteitsdranken en uitzicht op prachtige landerijen.

Adresgegevens

Arnhemseweg 78
3832 GN Leusden

Telefoon

06-51786282