Mijnten schaats- en skeelersport

Mijnten biedt een breed assortiment aan sportartikelen, verkoopt en verhuurt schaatsen en skates, en biedt onderhoud en reparaties aan voor optimale prestaties.

Mijnten Schaats en Skeelersport Logo
informatie

Over Mijnten schaats- en skeelersport

Bij Mijnten Schaats- en Skeelersport zijn we sinds 1997 gepassioneerd bezig met de beste uitrusting voor schaatsen, inline skaten, fietsen en hardlopen. We zijn trots op onze brede selectie topmerken, waaronder nieuwe schaatsmodellen van Viking, CBC, EHS, Groothuis, Bont en meer. Ons ruime assortiment, zorgvuldig samengesteld om u de perfecte schaats te bieden, omvat ook ijshockeyschaatsen van merken als Roxa, Jackson, Tempish, CCM en Bauer.

Bovendien bieden we een uitgebreide collectie kleding en accessoires, waaronder schaatskleding, thermo-ondergoed, handschoenen, schaatshelmen, mutsen, brillen, rugzakken en slijptafels. Onze service gaat verder dan verkoop; wij slijpen, repareren en tunen uw schaatsen voor optimale prestaties. Ook hebben we tweedehands schaatsen beschikbaar en bieden we verhuurdiensten aan.

Als trotse leverancier van clubkleding voor verschillende ijsverenigingen, kunt u bij ons terecht voor uw verenigingskleding, zowel in onze winkel in Achterveld als online.

Ons aanbod stopt niet bij het ijs. We hebben de nieuwste modellen speed-, fitness- en street skates van merken als Bont, Powerslide, K2, Rollerblade en meer. Daarnaast bieden we wieler- en loopsportartikelen, waaronder brillen, helmen, voeding, kleding en zadelmeting. We bieden ook onderhoud aan fietsen en een assortiment wandel-, trail-, en hardloopschoenen.

Kom langs en ontdek onze winkel in het hart van Achterveld, gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Laat ons u helpen uw sportervaring te verbeteren.

Ontdek ook de prachtige routes die je kunt skeeleren.

Mijnten schaats- en skeelersport

Mijnten biedt een breed assortiment aan sportartikelen, verkoopt en verhuurt schaatsen en skates, en biedt onderhoud en reparaties aan voor optimale prestaties.

Adresgegevens

Hessenweg 170
3791 PM Achterveld