Bureau wat

Bureau wat: uw strategische partner voor focus, structuur en groei in uw ondernemerschap, assisterend bij bedrijfsstrategie en persoonlijke ontwikkeling.

Bureau Wat logo
informatie

Over Bureau wat

In een druk ondernemersbestaan snak je soms naar rust, focus en structuur. Een overvolle agenda, de constante vraag naar innovatie, klanttevredenheid en groei – het klinkt allemaal overweldigend. Je doet het allemaal zelf, want dat is wat ondernemerschap inhoudt, toch? Maar herken je het verlangen naar strategische ondersteuning en begeleiding?

“Bureau wat” fungeert als je strategische sparringpartner, gericht op het stimuleren van focus, structuur en groei in je ondernemerschap. Als businesscoach kijken we samen naar je bedrijfsstrategie en persoonlijke ontwikkeling.

Elke ondernemer zou periodiek moeten stilstaan bij cruciale vragen. Waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe? Doe ik de juiste dingen? Hoe comfortabel voel ik me in mijn ondernemersrol? Het antwoord op deze vragen brengt helderheid, voor jou en je klanten.

Als ondernemer hoef je niet alles alleen te doen. Het is geruststellend om iemand te hebben bij wie je terecht kunt voor advies, die luistert naar je frustraties en werk uit handen neemt.

Achter “bureau wat” staat Hilde van den Heuvel, een betrokken professional met ruime ervaring in begeleidende, adviserende en uitvoerende functies. Ik ben gekend om mijn praktische, pragmatische en doelgerichte aanpak. Ik inspireer graag en ben gedreven om mensen te verbinden.

Als een krachtige persoonlijkheid, gevormd door levens- en werkervaringen, ben ik scherp en kritisch. Ik streef ernaar mijn idealen na te leven en ben toegewijd aan het ondersteunen van jouw ondernemerssucces.

Bureau wat

Bureau wat: uw strategische partner voor focus, structuur en groei in uw ondernemerschap, assisterend bij bedrijfsstrategie en persoonlijke ontwikkeling.

Adresgegevens

Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden

Telefoon

06-16367836