Doen

Wat kan ik doen

Op de E-chopper door de omgeving

Leusden en omgeving verkennen op een e-chopper? Gezellig met vrienden of familie krijg je de mooiste routes. Wil je ook een e-chopper huren? Lees meer en boek je chopper!

Wandelen door de Schammer

Een wandeling door de oude kern van Leusden naar natuurgebied de Schammer. Onderweg loop je door het Princenhofpark, bewonder je de architectonische nieuwbouw van AFAS en kan je reeën spotten in de Schammer.

Op stap met Olief Olijf

Een wandeling door de oude kern van Leusden naar natuurgebied de Schammer. Onderweg loop je door het Princenhofpark, bewonder je de architectonische nieuwbouw van AFAS en kan je reeën spotten in de Schammer. De wandeling is onderdeel van een wandelarrangement van Eetwinkel OIief Olijf.

Wandelroute door Beekdal naar Binnenstad

Deze wandeling loopt door het prachtige beekdal van de Heiligenbergerbeek, het nieuwe park Elisabeth Groen en gaat over in een (historische) wandeling om en door het oude centrum van Amersfoort.

Wandelroute van Lockhorst naar de Hoge Klei

Wandeling over de flanken van de Amersfoortse Berg en de Leusderheide. De route brengt je door 5 verschillende bossen en kent flink wat hoogtemeters.

Hondenlosloopgebied Lockhorsterbos

In het Lockhorsterbos mogen honden los! Een mooi bosgebied van 7.5 ha langs de Heiligenbergerbeek waar je met je hond los mag wandelen.

Hondenloosloopgebied Liniedijk

Je mag je hond loslaten op de Liniedijk, een bosgebied naast het Valleikanaal. Halverwege is er een hondenstrandje met een bankje.

Klompenpad Paradijspad

Het Paradijspad is een klompenpad tussen Achterveld en Barneveld. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van natuur en cultuur bepalen hier de sfeer.

Hardlooproute Bloeidaal

Hardlooproute door natuurgebied Bloeidaal en de Schammer. De ronde is goed te doen bij droog- of vriesweer. Na veel regen zijn sommige stukken drassig.

Route Leersum

Route Leersum is een MTB-route op de Utrechtse Heuvelrug. De tracks gaan door verschillende gebieden en kennen een aantal pittige klimmetjes. De route kan gecombineerd worden met route Amerongen.

1 2 3 5
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram