Combinatie route Austerlitz Zeist

Mountainbike route (trail) op Landgoed Den Treek Henschoten
Combinatie van de rondes Austerlitz en Zeist van MTB Utrechtse Heuvelrug
Lengte van de route:
33
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Je kan de route op diverse punten starten zoals de parkeerplaats langs de N24 tegenover het Beauforthuis of het Laantje van Hagens in Zeist. Je fietst de paarse route Austerlitz en de rode route Zeist. Uiteraard kan je de rondes ook één voor één fietsen.  Voor beginnende fietsers of (kleine) kinderen is de paarse route een leuke tocht om mee te starten.  

Fiets huren?

Ben je niet in het bezit van een MTB of staat jouw mountainbike bij de fietsenmaker? Huur een fiets!

Vignet en gedragsregels

Voor deze route heb je een jaarvignet nodig. Je kunt deze bestellen via de website van MTB Utrechtse Heuvelrug (zie meer informatie) of bij een aantal fietswinkel. Er zijn ook een aantal gedragsregels. De MTB routes zijn soms gedeelde paden met wandelaars. Geef elkaar de ruimte en heb begrip voor elkaar.

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Diverse locaties voor parkeren
Lengte van de route:
33
km
Lees meer op de website van MTB Utrechtse Heuvelrug

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief