Combinatie route Austerlitz Zeist

Combinatie van de rondes Austerlitz en Zeist van MTB Utrechtse Heuvelrug
Afstand:  33 km
Mountainbike route (trail) op Landgoed Den Treek Henschoten

Je kan de route op diverse punten starten zoals de parkeerplaats langs de N24 tegenover het Beauforthuis of het Laantje van Hagens in Zeist. Je fietst de paarse route Austerlitz en de rode route Zeist. Uiteraard kan je de rondes ook één voor één fietsen.  Voor beginnende fietsers of (kleine) kinderen is de paarse route een leuke tocht om mee te starten.  

Vignet en gedragsregels

Voor deze route heb je een jaarvignet nodig. Je kunt deze bestellen via de website van MTB Utrechtse Heuvelrug (zie meer informatie) of bij een aantal fietswinkel. Er zijn ook een aantal gedragsregels. De MTB routes zijn soms gedeelde paden met wandelaars. Geef elkaar de ruimte en heb begrip voor elkaar.

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Diverse locaties voor parkeren
Lengte route 33 km
Meer informatie
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram