Hardloop- of wandelrondje Den Treek

Trail van 10 km dwars door Den Teek. Deze route kan je hardlopend of wandelend doen.
Afstand:  10 km
Vogelwater (voormalige Droogmakerij) in Den Treek

Dat je op Landgoed Den Treek-Henschoten goed kan wandelen, fietsen en hardlopen is bekend. Deze route brengt je vanaf de parkeerplaats aan de Dodeweg / Paradijsweg langs een aantal mooie plekjes zoals het Hazenwater, de vogelplas en het waswater. Langs voormalig hotel Den Treek  kom je op de oude Utrechtseweg uit. Aan het eind steek je het gebied van kamp Waterloo door en om je op de Waterlooweg uit. Vroeger jon je hier ijsjes kopen bij een blinde mijnheer Janssen. Hij had een Shetland pony met de naam Pietje waardoor in de volksmond werd gezegd dat je een ijsje ging halen bij malle Pietje. Via het gebied Willemijntjeshoef en de Kerkweg kom je weer terug bij de parkeerplaats.

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Parkeerplaats Den Treek aan de Dodeweg in Leusden
Lengte route 10 km
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram