Hardlooproute Duiventil

Hardlooproute Duiventil
Kort rondje van 2.3 km rondom de Duiventil aan de Heiligenbergerweg.
Lengte van de route:
2.3
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Een kort rondje, ideaal voor startende lopers. Omdat er om de 800 meter een kruispunt met een verkeerslicht is kan je ervoor kiezen om van kruising naar kruising te lopen en hier je rust te pakken. 

Je verlaat de parkeerplaats en gaat linksaf richting Amersfoort, je blijft aan de linkerkant van de weg. Op het knooppunt met de Lockhorsterweg steek je rechts over richting de Burgemeester de Beaufortweg. Bij de eerst volgende verkeerslichten sla je weer rechtsaf en loop je langs de Groene Zoom. Op het kruispunt met de verkeerslichten steek je over en slaat direct rechtsaf en steek je weer over. Ga nu het eerste fietspad links en je bent weer op de parkeerplaats. 

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Parkeerplaats Fort 33 / IJsbreker, Bavoortseweg 25
Lengte van de route:
2.3
km

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief