Hardlooproute Duiventil

Kort rondje van 2.3 km rondom de Duiventil aan de Heiligenbergerweg.
Afstand:  2.3 km
Hardlooproute Duiventil

Een kort rondje, ideaal voor startende lopers. Omdat er om de 800 meter een kruispunt met een verkeerslicht is kan je ervoor kiezen om van kruising naar kruising te lopen en hier je rust te pakken.

Je verlaat de parkeerplaats en gaat linksaf richting Amersfoort, je blijft aan de linkerkant van de weg. Op het knooppunt met de Lockhorsterweg steek je rechts over richting de Burgemeester de Beaufortweg. Bij de eerst volgende verkeerslichten sla je weer rechtsaf en loop je langs de Groene Zoom. Op het kruispunt met de verkeerslichten steek je over en slaat direct rechtsaf en steek je weer over. Ga nu het eerste fietspad links en je bent weer op de parkeerplaats.

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Parkeerplaats Fort 33 / IJsbreker, Bavoortseweg 25
Lengte route 2.3 km
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram