Hondenloosloopgebied Liniedijk

Hondenloosloopgebied Liniedijk
Je mag je hond loslaten op de Liniedijk, een bosgebied naast het Valleikanaal. Halverwege is er een hondenstrandje met een bankje.
Lengte van de route:
4.2
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Wil je graag wandelen en je hond lekker los laten rennen? Langs de Liniedijk in Leusden mag je hond loslopen. Het is een leuk stuk heuvelachtig pad met oude bunkers. Je viervoeter kan alle kanten ophollen en zelfs zwemmen. Er is namelijk een afgezet hondenstrandje waar ze lekker kunnen zwemmen.

Je kunt de auto ook in de wijken parkeren maar het handigst is de aangewezen parkeerplaats. In de zomerse weekenden staat hier meestal een ijswagen van Jacco’s Cafetaria.

Je kunt de route met 2.5 km uitbreiden door de dijk verder af te lopen.  De honden mogen hier officieel niet loslopen maar wordt wel gedoogd.  

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Aschatterweg 207 in Leusden
Lengte van de route:
4.2
km

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief