Hondenloosloopgebied Liniedijk

Je mag je hond loslaten op de Liniedijk, een bosgebied naast het Valleikanaal. Halverwege is er een hondenstrandje met een bankje.
Afstand:  4.2 km
Hondenloosloopgebied Liniedijk

Wil je graag wandelen en je hond lekker los laten rennen? Langs de Liniedijk in Leusden mag je hond loslopen. Het is een leuk stuk heuvelachtig pad met oude bunkers. Je viervoeter kan alle kanten ophollen en zelfs zwemmen. Er is namelijk een afgezet hondenstrandje waar ze lekker kunnen zwemmen.

Je kunt de auto ook in de wijken parkeren maar het handigst is de aangewezen parkeerplaats. In de zomerse weekenden staat hier meestal een ijswagen van Jacco's Cafetaria.

Je kunt de route met 2.5 km uitbreiden door de dijk verder af te lopen.  De honden mogen hier officieel niet loslopen maar wordt wel gedoogd.  

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Aschatterweg 207 in Leusden
Lengte route 4.2 km
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram