Rondje Skeeleren Asschat

Leusden heeft een prachtig buitengebied voorzien van strak asfalt en fietspaden van beton.
Afstand:  15 km
Skeeleren door buitengebied Leusden

Een mooie skeelerroute die start op de parkeerplaats bij het Valleikanaal. De tocht gaat bijna alleen maar over een nieuw betonnen fietspad dat helemaal vrij ligt van de weg. Door de gladde ondergrond kan je in een lekker tempo rijden.

De ronde gaat door de weilanden van Leusden over Asschat en de Glind naar Achterveld. Op de kruising van de Kon. Julianaweg en de Hessenweg sla je linksaf richting Stoutenburg (Amersfoort). Ook hier rij je weer over een 'snel' fietspad.

In Stoutenburg sla je de Horsterweg op en rij je richting  het Valleikanaal. Voor de brug sla je linksaf en volg je het kanaal ongeveer 2 km tot aan de parkeerplaats.

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Parkeerplaats aan de Asschatterweg
Lengte route 15 km
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram