Schilderen met Linda Art

Linda Art verzorgt schilderlessen, workshops schilderen op diverse locaties in Leusden.
Linda Art noemt zichzelf artrepreneur, ‘ondernemer in de kunsten’. Linda organiseert leerzame en gezellige workshops, ook op maat en naar wens. Dit doet zij in samenwerking met het prachtig gelegen theehuis Mon-Chouette. Verder geeft zij schilderlessen aan beginners en gevorderden en aquarelles.
Zij tekent voor jou het leven van je partner, familielid, vriend, vriendin of collega op posterformaat. Een uniek, handgemaakt cadeau! 

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Horeca langs de route

Mon-Chouette is een theehuis gevestigd in een verbouwde boerderij midden in het prachtige groene achterland van Leusden.
Lees meer over Theehuis Mon-Chouette

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Landweg 155 Leusden
Lees meer op een externe website

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief