Skeelerronde De Glind

Skeelertocht van 22 km door de Glind, Achterveld, Stoutenburg en Leusden. Je rijdt over mooi asfalt of vrijliggende fietspaden.
Lengte van de route:
22
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Waar kom je langs

Oude verbouwde boerderij die sinds de verbouwing in 2015 is omgetoverd tot een locatie waar je veel over landbouw en omgeving van de Gelderse Vallei kunt zien, inclusief theehuis.
Lees meer over Groot Zandbrink
Bijzonder kerkhof voor twee personen in Stoutenburg
Lees meer over Vilders Kerkhof

Horeca langs de route

Al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Hotel, café, restaurant en partycentrum De Roskam : alles onder één dak!
Lees meer over De Roskam
Cafetaria en snackbar in het centrum van Achterveld. Ook voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd ben je van harte welkom!
Lees meer over Cafetaria de Arkel

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
TOP Schammersteeg in Leusden
Lengte van de route:
22
km

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief