Eten en drinken

In Leusden zijn veel horeca gelegenheden waar je heerlijk kunt eten en drinken. Door het dorp heen zitten verschillende restaurants. Ook in Achterveld zitten vijf horecagelegenheden. Je kunt in bijna iedere restaurant terecht voor afhaal of to go.

Koffie en thee

Naast de restaurants zitten er meerdere koffiebars waar je kunt lunchen of een lekkere koffie kunt drinken. Bij Jobs Koffiekamer ben je aan het goede adres voor specials als latte machiato en een flat white. Daarnaast kan je zakken gemalen koffie of losse koffiebonen kopen van Boot Koffie uit Baarn.

Restaurant

Je kunt in Leusden terecht voor verschillende soorten kaarten. De Hollandse hap of tapas, een Indonesisch restaurant of Kantonees eten. Door corona zijn veel restaurants nu overgestapt op bestellen en afhalen. Informeer vooraf bij welke horeca je kan afhalen of bezorgen.

Snackbar

Ben je onderweg of heb je gewoon zin in lekkere friet? Bij de cafetaria’s in Leusden en Achterveld zit je goed. Voor een lekkere hamburger, een frikandel of een kroket kan je terecht bij verschillende frietzaken in Leusden-Centrum of Leusden-Zuid.

Streekproducten

Uiteraard kan je ook je eten zelf bereiden. Denk hierbij aan de streekproducten uit de omgeving.
Map

Kern

Kern
  • Leusden
  • Achterveld
  • Stoutenburg

Fyn Ys

Leusden
Unieke ijssalon waar zelf ijs wordt gemaakt met lokale producten. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor de heerlijkste smaken!

Dame Bl'ans

Achterveld
In Achterveld kan je sinds april terecht voor heerlijk ijs. De ijssalon is gevestigd op een unieke locatie midden in het dorp.

Olief Olijf

Leusden
Eetwinkel vol smaak! Je kan de hele dag door binnenlopen voor de beste smaken!

IJshoeve Ruitenbeek

Leusden
Verkoop van ambachtelijk boerenijs. De melk komt van de eigen boerderij en de room van de Kopermolen uit Stoutenburg.

Heinde en Ver

Leusden
Heinde & Ver Leusden is gevestigd op een prachtige locatie met uitzicht op de Leusderheide. De Doornseweg 18 ligt naast een doorgaande weg, midden in het groen en met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De ideale plek om grenzeloos te genieten!

Restaurant de Mof

Leusden
Restaurant De Mof beschikt over een gezellig restaurant, maar ook over een ruim terras. Dit is bovendien overdekt en verwarmd. Met uitzicht op de bosrijke omgeving is het hier heerlijk toeven.

George Dining

Leusden
Restaurant, cafe en bowling in één! De Korf biedt onderdak aan zo ongeveer alles: pak een drankje in Monet Cafe, ga op culinaire avonturenreis in restaurant George dining en laat de ballen rollen bij Charlie bowling.

Landgoed ISVW

Leusden
Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamer met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Woudenberg
Pannenkoekenhuis Bergzicht is van oudsher bekend onder de naam “Aart Jansen”. Voor een warme chocolademelk, een warme wafel of een softijsje kunnen bezoekers terecht Bij Kees.
1 2 3 5
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram