De favoriete hardlooproutes van Leusdenaren

Rondom Leusden kan je prachtig sporten: wandelen, fietsen, skeeleren en nog veel meer. Ook hardlopen is een veel beoefende buitensport. Door de centrale ligging van Leusden kan je alle kanten op lopen, zowel binnen als buiten Leusden. Ga je graag hardlopen in het bos? Dan kan je in Den Treek mooie routes vinden. Hou je meer van wat onstuimiger terrein? Dan zijn de dijken van de Grebbelinie een leuke uitdaging. 

Goede voornemens voor 2021

Ben je ook een van de vele mensen die op 1 januari wil starten met hardlopen als goed voornemen? Of misschien liep je al hard en wil je een keer een andere rondje lopen. De komende maand worden er iedere week nieuwe routes toegevoegd op deze pagina zodat je lekker kunt gaan rennen. Doe je ook mee? Misschien kom je over een aantal maanden ook zo over de finish!

Ben je op zoek naar alle hardlooproutes in Leusden kijken dan op Hardlopen rond Leusden

Leusdenaren die hardlopen

Een aantal Leusdenaren zijn gevraagd om hun favoriete hardlooproutes te beschrijven en waarom ze deze route graag lopen. We starten met de de routes van Cees Coenen, bedenker van Groeten uit Leusden. Bekijk hier het STRAVA profiel van Cees. Doe je ook mee?

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief