14 de musical over Johan Cruijff

In september 2021 gaat de Johan Cruijff Musical in premiere in het nieuwe AFAS Theater. Het stuk moet volgend jaar september in première gaan in het nieuwe AFAS Theater in Leusden, zo maakten regisseur en scriptschrijver Tom de Ket en theaterproducent Wolter Lommerde bekend. De voorstelling wordt volgend jaar wekelijks van woensdag tot en met zaterdag opgevoerd.

Overnachten in Leusden

Wil je een bezoek aan het nieuwe theater combineren met het verkennen van de mooie omgeving van Leusden dan zijn er veel mogelijkheden. Je kunt overnachten in Leusden en Achterveld. Daarnaast heeft ook Amersfoort veel slaapplekken te bieden. Naast hotels is er airbnb, bed and breakfast of kan je ‘bijzonder overnachten’ op bijvoorbeeld een boot.

Het nieuwe AFAS Theater waar 14 de musical in premiere gaat

Lekker eten voor de musical

Door de makkelijke bereikbaarheid en goede parkeervoorzieningen kan je vooraf aan de musical goed terecht bij de lokale horeca. Leusden kent een gevarieerd aanbod aan restaurants. 

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief