14 de musical over Johan Cruijff​

Nederland is onherroepelijk verbonden aan nummer 14: het grootste icoon uit de Nederlands voetbalgeschiedenis Johan Cruijff. Op 25 september zal in Leusden de wereldpremière plaats vinden in het AFAS Theater. De musical, een theatervoorstelling over het leven van de legendarische voetballer, wordt gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software.


De hoofdrol zal gespeeld worden door Tobias Nierop (33) .  Myrthe Burger (33) kruipt in de huid van Johans vrouw Danny. Tom de Ket is regisseur en scriptschrijver.

Overnachten in Leusden

Wil je een bezoek aan het nieuwe theater combineren met het verkennen van de mooie omgeving van Leusden dan zijn er veel mogelijkheden. Je kunt overnachten in Leusden en Achterveld. Daarnaast heeft ook Amersfoort veel slaapplekken te bieden. Naast hotels is er airbnb, bed and breakfast of kan je ‘bijzonder overnachten’ op bijvoorbeeld een boot.
8 april 2021
Vakantiehuisje Hofstay 195

Vakantiehuis en b&b landelijk gelegen in Achterveld. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht in de omgeving of voor een vriendenweekend.

Lees meer
14 januari 2021
Veld en Bosch

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.

Lees meer
13 januari 2021
Landgoed ISVW

Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamer met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.

Lees meer
5 november 2020
Gastenverblijf De Lorem

Gastenverblijf met een energie neutraal privé appartement tussen Leusden, Barneveld en Woudenberg.

Lees meer
29 oktober 2020
Hotel van der Valk

Hotelgasten zijn van harte welkom! Je kunt nog steeds bij ons overnachten, ontbijten en dineren in het restaurant als hotelgast. Binnenkort opent er een casino in het hotel.

Lees meer
27 oktober 2020
De Roskam

Al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Hotel, café, restaurant en partycentrum De Roskam : alles onder één dak!

Lees meer

Lekker eten voor de musical

Door de makkelijke bereikbaarheid en goede parkeervoorzieningen kan je vooraf aan de musical goed terecht bij de lokale horeca. Leusden kent een gevarieerd aanbod aan restaurants. Voor een compleet overzicht bekijk je de pagina Eten en Drinken in Leusden.
Poke bowl bij Jobs Koffiekamer
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram