Skip to Content

14 de musical over Johan Cruijff​

Nederland is onherroepelijk verbonden aan nummer 14: het grootste icoon uit de Nederlands voetbalgeschiedenis Johan Cruijff. Op 25 september zal in Leusden de wereldpremière plaats vinden in het AFAS Theater. De musical, een theatervoorstelling over het leven van de legendarische voetballer, wordt gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software.


De hoofdrol zal gespeeld worden door Tobias Nierop (33) .  Myrthe Burger (33) kruipt in de huid van Johans vrouw Danny. Tom de Ket is regisseur en scriptschrijver.

Overnachten in Leusden

Wil je een bezoek aan het nieuwe theater combineren met het verkennen van de mooie omgeving van Leusden dan zijn er veel mogelijkheden. Je kunt overnachten in Leusden en Achterveld. Daarnaast heeft ook Amersfoort veel slaapplekken te bieden. Naast hotels is er airbnb, bed and breakfast of kan je ‘bijzonder overnachten’ op bijvoorbeeld een boot.
Vakantiehuis en b&b landelijk gelegen in Achterveld. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht in de omgeving of voor een vriendenweekend.
Bekijk de locatie
Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.
Bekijk de locatie
Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamers met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.
Bekijk de locatie
Gastenverblijf met een energie neutraal privé appartement tussen Leusden, Barneveld en Woudenberg.
Bekijk de locatie
Hotelgasten zijn van harte welkom! Je kunt nog steeds bij ons overnachten, ontbijten en dineren in het restaurant als hotelgast. Binnenkort opent er een casino in het hotel.
Bekijk de locatie
Al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Hotel, café, restaurant en partycentrum De Roskam : alles onder één dak!
Bekijk de locatie

Lekker eten voor de musical

Door de makkelijke bereikbaarheid en goede parkeervoorzieningen kan je vooraf aan de musical goed terecht bij de lokale horeca. Leusden kent een gevarieerd aanbod aan restaurants. Voor een compleet overzicht bekijk je de pagina Eten en Drinken in Leusden.
Poke bowl bij Jobs Koffiekamer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram