Kerst vanaf de bank

Op zaterdag 19 december geeft het orkest van Lisiduna een livestream kerstconcert vanuit de Dorpskerk in Leusden-Zuid. Het concert duurt van 20 tot 21 uur en is te bekijken via het livestream kanaal van Protestantse Gemeente Leusden. De muziek van Lisiduna wordt afgewisseld met een kerstverhaal, verteld door de burgemeester Gerolf Bouwmeester.

Lisiduna in je woonkamer

Iedere Kerst weet Lisiduna de Leusdenaren te verrassen met kerstmuziek. De laatste jaren bij kerstbomenverkoop Lockhorst en bij de kerstmarkt op de Biezenkamp. Maar ook kerstconcerten in de kerk zijn bij Lisiduna favoriet. De akoestiek is mooi en er heerst een warme en gezellige sfeer. Dit jaar geen live kersthits, maar wel Lisiduna bij jou op de bank. Een uur lang kun je in je eigen huiskamer meezingen met kersthits, van pop tot lichtklassiek. Zo hoor je het bekende liedje Flappie van Youp van ’t Hek. Maar ook klassiekers zoals ‘Away in a manger’ en ‘Joy to the world’ komen voorbij. We hebben ook een special guest op deze avond: de burgemeester. Hij vertelt het kerstverhaal tussen de kerstmuziek door.  

Kerstconcert met Lisiduna

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief