Skip to Content

Jongerencentrum de Til

De Til is een begrip in Leusden sinds 1970. Activiteiten voor jong en oud en zaalverhuur voor jouw feestje, receptie, vergadering, hobbyclub of vereniging. Van Hobbyclub Hamersveld tot Bingo, van PrikkelDisco tot Brugparty en van JAZZINN LEUSDEN tot en met Inloopbridge. Voor jong en oud.

26 april 2022

QUEEN AT KINGS NIGHT

Een ongekende Queen ervaring
van 19:00 tot 22:00 uur.
Er zijn (nog) geen routes bekend langs deze locatie

Verenigingen

Wekelijkse bijeenkomst voor kinderen om creatief te zijn met het maken van technische werkstukjes.
Lees verder
Bridge behoort tot de denksporten en wordt in Leusden veel beoefend. BC De Hank is in 2012 gestart door een groep senioren die, na de beginnerscursus gevolgd te hebben, in een vooral ontspannen sfeer hun spel wilden verbeteren.
Lees verder
Bridgeclub De Deel staat bekend als een heel gezellige club. Er wordt op woensdagavond gespeeld, grotendeels in competitieverband, maar er zijn ook vrije speelavonden.
Lees verder
BridgeClub Leusden bestaat al sinds 1972 en is een actieve club van ongeveer 140 leden. Wilt u graag bridgen in clubverband? De Bridgeclub Leusden (BCL) speelt op elke dinsdag (19.30 uur) en op elke donderdag (20.00 uur) van het jaar.
Lees verder

Jongerencentrum de Til

Hamersveldseweg 30
3833 GR Leusden
033-4941826
info@detil.nl
http://www.detil.nl/
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram