Veld en Bosch

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.
Bed en Breakfast Bed en Bosch

Veld en Bosch

Waterlooweg 14 in Leusden
0618172219

Website:

Veld en Bosch
Open de route naar de locatie 

Categorie:

De exclusieve vergaderruimte (tot 12 personen) voor een vergadering, training of hei-sessie is helaas ten gevolge van de Corona richtlijnen tijdelijk gesloten.

Voor paarden liefhebbers is er een eigen blokje van 2 buitenstallen, een 20×60 Agterberg buitenbak, paddocks, en weitjes. Neem je eigen paarden mee!

Via een eigen weg van 400 meter arriveert u bij Veld en Bosch in een oase van rust en stilte. Veld en Bosch grenst aan Landgoed Den Treek en is door natuurgebied omgeven. U heeft direct toegang tot de ruiterpaden, mountainbike routes en wandelpaden van het landgoed. In de nabije omgeving is van alles te doen.

Route(s) langs Veld en Bosch

Vanaf of langs Veld en Bosch lopen verschillende fietsroutes, wandeltochten of skeelerrondes. 

Uitdagende trail over Landgoed Den Treek - Henschoten. De MTB route gaat dwars door het prachtige bosgebied en kent verrassende klimmetjes. Ontdek Den Treek op een hele andere manier.
Lees meer over MTB route Leusden (blauw) Den Treek
Trail van 10 km dwars door Den Teek. Deze route kan je hardlopend of wandelend doen.
Lees meer over Hardloop- of wandelrondje Den Treek

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief