Veld en Bosch

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.
Bed en Breakfast Bed en Bosch

De exclusieve vergaderruimte (tot 12 personen) voor een vergadering, training of hei-sessie is helaas ten gevolge van de Corona richtlijnen tijdelijk gesloten.

Voor paarden liefhebbers is er een eigen blokje van 2 buitenstallen, een 20√ó60 Agterberg buitenbak, paddocks, en weitjes. Neem je eigen paarden mee!

Via een eigen weg van 400 meter arriveert u bij Veld en Bosch in een oase van rust en stilte. Veld en Bosch grenst aan Landgoed Den Treek en is door natuurgebied omgeven. U heeft direct toegang tot de ruiterpaden, mountainbike routes en wandelpaden van het landgoed. In de nabije omgeving is van alles te doen.

Naar overzicht

Veld en Bosch

Meer informatie:
a.Waterlooweg 14, Leusden
t.0618172219
Bed en Breakfast Bed en Bosch
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram