Sportvereniging

Zwemclub De Haaien

Leusder Zwem- en Polo Club De Haaien is een vereniging waar iedere zwemliefhebber zich thuis voelt.

AFAS-LEOS

LEOS staat voor Leusden En Om Streken en is een volleybal club met een levendige verenigingscultuur.

Muziekvereniging Lisiduna

Lisiduna is de muziekvereniging van Leusden. De malletband, het harmonieorkest en de leerlingen vormen samen de vereniging. Samen met plezier muziek maken staat bij ons centraal.

LTV Lockhorst

LTV Lockhorst streeft ernaar een sportieve en gezellige vereniging te zijn voor jong en oud.

Dunking Devils

Recreatief Basketbal voor volwassenen

Gymnastiekvereniging Impala Leusden

Je kunt bij Impala gymmen, turnen, free-runnen en nog veel meer. Van superjong tot al wat ouder, meisjes en jongens, iedereen is welkom!

Goflclub de Hoge Klei

Golfclub De Hoge Kleij vindt u ingeklemd tussen Amersfoort en Leusden, heeft een 18 holes bosbaan en ligt op het Landgoed Den Treek.

Trim- en Toerfietsclub Leusden

TTL biedt sinds 1984 op alle dagen van de week -op vrijdag na- fietsplezier met andere (race)fietsers. In het weekend zijn ook de mountainbikers actief. TTL is er voor zowel de sportieve als recreatieve fietser. Je kunt bij TTL in verenigingsverband op het eigen niveau recreatief, maar ook sportief en sneller fietsen.

Let's Play Darts Leusden

Dartsvereniging Let’s Play Darts (LPD-) Leusden is een dartsclub voor jong en oud. Je kunt hier (leren) darten in een ruime accommodatie met een gezellige bar en 15 professionele dartsbanen.

Bridgeclub de Hank

Bridge behoort tot de denksporten en wordt in Leusden veel beoefend. BC De Hank is in 2012 gestart door een groep senioren die, na de beginnerscursus gevolgd te hebben, in een vooral ontspannen sfeer hun spel wilden verbeteren.

www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram