Route downloaden voor je device

Alle routes zijn beschikbaar in GPX formaat. In een gpx bestand worden routes, tracks en waypoints opgenomen. Je kan zo’n gpx bestand op je telefoon, tablet of horloge plaatsen zodat je de route bij je hebt.

Voor smartphone’s zijn verschillende handige apps verkrijgbaar waarmee je het gpx bestand kan inladen en je de route op een kaart ziet.

Voorbeelden van apps

Er zijn voor je activiteiten verschillende programma’s. Voor het (race)fietsen en mountainbiken is Komoot een hele goede oplossing. Voor een paar euro kan je kaarten kopen waarmee je altijd de juiste route kunt vinden.

Voor het wandelen is de app Topo GPS een hele goed uitkomst. Je kan topografische kaarten downloaden en inzoomen tot op 5 meter.  

GPX opvragen

Door onderstaand formulier in te vullen stuur ik je de juiste gpx bestand toe. Op korte termijn kan je deze direct downloaden zonder dit formulier in te vullen.

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief