Skip to Content
Wijkvereniging LeusdenZet

Verenigingen in Leusden

In Leusden zijn veel actieve verenigingen. Naast sport en cultuur zijn er ook wijk- en ondernemersverenigingen.  

Sport, cultuur en wijkverenigingen

Op deze website worden (binnenkort) alle verenigingen, commissies en buurtgroepen weergegeven. Je kan zien welke club er bij jou in de buurt actief is, in welke sporthal ze trainen of waar ze actief zijn. Dit kan door te zoeken of op de kaart te kijken wat er bij jou in de buurt is. 

Wil je helpen om alle verenigingen, koren of andere culture instellingen te verzamelen? Klik dan op de button 'meld een vereniging aan'. 
Meld een vereniging aan

Map sepia

Map sepia

Verenigingen

Verenigingen
Stoutenburg
De leukste hockeyclub in de wijde omgeving!
Leusden
El-ke woens-dag-a-vond zing-en wij de stem-men los……
Leusden
Netwerk voor Zelfstandige Professionals in Leusden
Leusden
Camera Nova is een kamerkoor in Leusden en zingen uit het klassieke kamerkoorrepertoire van de Renaissance tot heden.
Leusden
Leusder Zwem- en Polo Club De Haaien is een vereniging waar iedere zwemliefhebber zich thuis voelt.
Achterveld
Muziekvereniging Door Wilskracht Sterk is een gezellige, actieve muziekvereniging van én voor Achterveld en de Achtervelders
Leusden
LEOS staat voor Leusden En Om Streken en is een volleybal club met een levendige verenigingscultuur.
Achterveld
Voetbalvereniging voor jong en oud in Achterveld.
Leusden
De Groene Belevenis is een stichting in Leusden die zich inzet voor een groenere en duurzamere samenleving.
Leusden
Lisiduna is de muziekvereniging van Leusden. De malletband, het harmonieorkest en de leerlingen vormen samen de vereniging. Samen met plezier muziek maken staat bij ons centraal.
Leusden
Wekelijkse bijeenkomst voor kinderen om creatief te zijn met het maken van technische werkstukjes.
Leusden
LTV Lockhorst streeft ernaar een sportieve en gezellige vereniging te zijn voor jong en oud.
Leusden
Recreatief Basketbal voor volwassenen
Leusden
Diverse activiteiten georganiseerd voor en door wijkbewoners (jong en oud) om de verbinding in Leusden-Zuid en Tabaksteeg (en straks ook Maanwijk) te vergroten!
Leusden
Je kunt bij Impala gymmen, turnen, free-runnen en nog veel meer. Van superjong tot al wat ouder, meisjes en jongens, iedereen is welkom!
Leusden
Golfclub De Hoge Kleij vindt u ingeklemd tussen Amersfoort en Leusden, heeft een 18 holes bosbaan en ligt op het Landgoed Den Treek.
Leusden
TTL biedt sinds 1984 op alle dagen van de week -op vrijdag na- fietsplezier met andere (race)fietsers. In het weekend zijn ook de mountainbikers actief. TTL is er voor zowel de sportieve als recreatieve fietser. Je kunt bij TTL in verenigingsverband op het eigen niveau recreatief, maar ook sportief en sneller fietsen.
Leusden
Dartsvereniging Let’s Play Darts (LPD-) Leusden is een dartsclub voor jong en oud. Je kunt hier (leren) darten in een ruime accommodatie met een gezellige bar en 15 professionele dartsbanen.
Leusden
Bridge behoort tot de denksporten en wordt in Leusden veel beoefend. BC De Hank is in 2012 gestart door een groep senioren die, na de beginnerscursus gevolgd te hebben, in een vooral ontspannen sfeer hun spel wilden verbeteren.
Leusden
Bridgeclub De Deel staat bekend als een heel gezellige club. Er wordt op woensdagavond gespeeld, grotendeels in competitieverband, maar er zijn ook vrije speelavonden.
Leusden
BridgeClub Leusden bestaat al sinds 1972 en is een actieve club van ongeveer 140 leden. Wilt u graag bridgen in clubverband? De Bridgeclub Leusden (BCL) speelt op elke dinsdag (19.30 uur) en op elke donderdag (20.00 uur) van het jaar.
Leusden
Bowlingclub opgericht in 1981 met eigen lokatie in de De Korf. Vereniging bestaat uit ca 90 leden van jong tot oud.
Leusden
Biljartvereniging Leusden (BV Leusden) is een vereniging met ca. 90 leden. De leden kunnen dagelijks terecht en hebben de beschikking over 4 Verhoeven wedstrijdtafels.
Leusden
Biljartvereniging in Leusden
Leusden
De gezelligste, leukste basketball club van Leusden en omgeving
Leusden
De Leusder Badminton Combinatie (LBC) is een actieve badmintonvereniging met jeugd- en seniorenleden. Je kunt er kiezen voor competitie en recreatief badminton. Bij LBC speelt sportiviteit en gezelligheid een belangrijke rol.
Leusden
Voetbalvereniging opgericht in 1946. Uitgegroeid van een dorpscluppie tot een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland.
Leusden
Voor een bespottelijk moment
Leusden
Bezoekwerk aan en activiteiten voor mensen met een fysieke beperking.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram