Verenigingen in Leusden

Leusdenaren zijn erg actief in het verenigingsleven. Of je nu een sport wilt beoefenen, creatief wilt bezig zijn of graag iets met muziek wilt: er zijn veel mogelijkheden. Op deze website worden (binnenkort) alle verenigingen, commissies en buurtgroepen weergegeven. Je kan zien welke club er bij jou in de buurt actief is, in welke sporthal ze trainen of waar ze actief zijn. Dit kan door te zoeken of op de kaart te kijken wat er bij jou in de buurt is. 

Wil je helpen om alle verenigingen, koren of andere culture instellingen te verzamelen? Klik dan op de button 'meld een vereniging aan'. 
Meld een vereniging aan

Verenigingen

Verenigingen
  • Sportvereniging (17)
  • Muziek en zang (3)
  • Basketbal (1)
  • Creatief (1)
  • Overig (1)
  • Tennisvereniging (1)
  • Voetbal (1)
  • Volleybal (1)
  • Wijkvereniging (1)
  • Zwemmen (1)

Map

Map
Filter resultaten

Kamerkoor Camera Nova

Leusden
Camera Nova is een kamerkoor in Leusden en zingen uit het klassieke kamerkoorrepertoire van de Renaissance tot heden.

Zwemclub De Haaien

Leusden
Leusder Zwem- en Polo Club De Haaien is een vereniging waar iedere zwemliefhebber zich thuis voelt.

Muziekvereniging DWS

Achterveld
Muziekvereniging Door Wilskracht Sterk is een gezellige, actieve muziekvereniging van én voor Achterveld en de Achtervelders

AFAS-LEOS

Leusden
LEOS staat voor Leusden En Om Streken en is een volleybal club met een levendige verenigingscultuur.

S.V. Achterveld

Achterveld
Voetbalvereniging voor jong en oud in Achterveld.

De Groene Belevenis

Leusden
De Groene Belevenis is een stichting in Leusden die zich inzet voor een groenere en duurzamere samenleving.

Muziekvereniging Lisiduna

Leusden
Lisiduna is de muziekvereniging van Leusden. De malletband, het harmonieorkest en de leerlingen vormen samen de vereniging. Samen met plezier muziek maken staat bij ons centraal.

Hobbyclub Hamersveld

Leusden
Wekelijkse bijeenkomst voor kinderen om creatief te zijn met het maken van technische werkstukjes.

LTV Lockhorst

Leusden
LTV Lockhorst streeft ernaar een sportieve en gezellige vereniging te zijn voor jong en oud.

Dunking Devils

Leusden
Recreatief Basketbal voor volwassenen

Wijkvereniging LeusdenZet

Leusden
Diverse activiteiten georganiseerd voor en door wijkbewoners (jong en oud) om de verbinding in Leusden-Zuid en Tabaksteeg (en straks ook Maanwijk) te vergroten!

Gymnastiekvereniging Impala Leusden

Leusden
Je kunt bij Impala gymmen, turnen, free-runnen en nog veel meer. Van superjong tot al wat ouder, meisjes en jongens, iedereen is welkom!

Goflclub de Hoge Klei

Leusden
Golfclub De Hoge Kleij vindt u ingeklemd tussen Amersfoort en Leusden, heeft een 18 holes bosbaan en ligt op het Landgoed Den Treek.

Trim- en Toerfietsclub Leusden

Leusden
TTL biedt sinds 1984 op alle dagen van de week -op vrijdag na- fietsplezier met andere (race)fietsers. In het weekend zijn ook de mountainbikers actief. TTL is er voor zowel de sportieve als recreatieve fietser. Je kunt bij TTL in verenigingsverband op het eigen niveau recreatief, maar ook sportief en sneller fietsen.

Let's Play Darts Leusden

Leusden
Dartsvereniging Let’s Play Darts (LPD-) Leusden is een dartsclub voor jong en oud. Je kunt hier (leren) darten in een ruime accommodatie met een gezellige bar en 15 professionele dartsbanen.

Bridgeclub de Hank

Leusden
Bridge behoort tot de denksporten en wordt in Leusden veel beoefend. BC De Hank is in 2012 gestart door een groep senioren die, na de beginnerscursus gevolgd te hebben, in een vooral ontspannen sfeer hun spel wilden verbeteren.

Bridgeclub De Deel

Leusden
Bridgeclub De Deel staat bekend als een heel gezellige club. Er wordt op woensdagavond gespeeld, grotendeels in competitieverband, maar er zijn ook vrije speelavonden.

Bridgeclub Leusden

Leusden
BridgeClub Leusden bestaat al sinds 1972 en is een actieve club van ongeveer 140 leden. Wilt u graag bridgen in clubverband? De Bridgeclub Leusden (BCL) speelt op elke dinsdag (19.30 uur) en op elke donderdag (20.00 uur) van het jaar.

Bowlingvereniging De Korf

Leusden
Bowlingclub opgericht in 1981 met eigen lokatie in de De Korf. Vereniging bestaat uit ca 90 leden van jong tot oud.

Biljartvereniging Leusden

Leusden
Biljartvereniging Leusden (BV Leusden) is een vereniging met ca. 90 leden. De leden kunnen dagelijks terecht en hebben de beschikking over 4 Verhoeven wedstrijdtafels.

Biljartvereniging BV'75

Leusden
Biljartvereniging in Leusden

Green Giants

Leusden
De gezelligste, leukste basketball club van Leusden en omgeving

Leusder Badminton Combinatie

Leusden
De Leusder Badminton Combinatie (LBC) is een actieve badmintonvereniging met jeugd- en seniorenleden. Je kunt er kiezen voor competitie en recreatief badminton. Bij LBC speelt sportiviteit en gezelligheid een belangrijke rol.

Roda 46

Leusden
Voetbalvereniging opgericht in 1946. Uitgegroeid van een dorpscluppie tot een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland.
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram