Skip to Content

Veel inwoners maken mooie content over onze regio. Soms heel bewust, soms gewoon per ongeluk. Op Groeten uit Leusden is er plaats voor deze foto's, video's of verhalen van Leusdenaren, Achtervelders of Stoutenburgers. Deze persoonlijke verhalen laten juist een heel mooi en echt beeld zien over onze regio.

Puur Natuur met Marc van den Tweel

Deze herfst maakten Puur Natuur Podcast een wandeling met Marc van den Tweel. Hij is sinds 2013 algemeen directeur van Natuurmonumenten. Hij heeft een grote voorliefde voor klompenpaden. Z’n favoriet is het Snorrenhoefpad, niet ver van z’n woonplaats Leusden. Tijdens de wandeling spraken ze over belangrijke thema’s als hoe Natuurmonumenten omgaat met de aanhoudende droogte en aansluiting zoekt met de landbouw.

Natuur-vlogs van Youri Jongkoen

Youri woont nu ruim een jaar in Leusden-Zuid. Als je zijn YouTube-account bekijkt zie je daar de mooiste video's uit de natuur. - Vlogs met wildgarantie! - staat er in de eerste zin. Door rond te struinen in de Facebookgroep Leusdenaren voor Leusdenaren stuitte ik op een mooie vlog van Youri. In deze video neemt hij je mee naar het mooie buitengebied van Leusden. Op de eerste koude ochtend van november 2020 doet hij verslag over de reeën aan de rand van Landgoed Den Treek - Henschoten.

In de Schammer wist hij de Blauwe Flits, de ijsvogel vast te leggen. Als je de video's bekijkt besef je je weer in wat voor een bijzondere omgeving we leven.

Heb jij ook een mooi verhaal, een prachtige video of iets anders waarmee je laat zien hoe mooi Leusden is neem dan contact op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram