Wil jij meehelpen met groeien?

Door COVID-19 ben ik gestart met Groeten uit Leusden. Mijn werk als muzikant is volkomen stil gevallen en daarom heb ik besloten mijn kennis op een andere manier in te zetten. Deze website over Leusden, Achterveld en Stoutenburg is geboren uit het idee om kennis te delen over onze mooie streek. Ik hoop dat ik medebewoners mee kan krijgen om hun mooiste plekjes te delen.  

Naar aanleiding van mijn oproep heeft de Stoutenburgse Corine Borghardt mooie foto’s beschikbaar gesteld die gebruikt gaan worden op de website, Instagram en Facebook. Eén van deze foto’s is van twee reetjes in Bloeidaal, een uniek natuurgebied tussen Leusden, Stoutenburg, Amersfoort en Hoevelaken. 

Waar ik naar op zoek ben

Eigenlijk ben ik naar alles op zoek. Een fijne locatie waar je een streekproduct koopt, een bijzonder plekje in één van de kernen of een mooie wandeling. Rondom Leusden kan je prachtig fietsen en hier vind je ook nog eens plekjes die een bijzondere achtergrond hebben. Of een te gekke hardlooproute dwars door Den Treek. Alle informatie is waardevol en leuk om te delen. Tekst, foto’s of je GPX route, alles is welkom. 

Aanleveren van informatie

Je kan het beste onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op hoe je de foto’s of gpx bestanden kan aanleveren. 

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief