Instagram

Welkom vanaf instagram

Geocachen in Leusden

Geocaching

Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht voor jong en oud. In en rondom Leusden liggen meer dan 100 caches (schatten) verstopt dus combineer de Ommetje app met het Geocachen.

Lees meer

Coöperatie gebouw Leusden

Coöperatie van Leusden, erfgoed

☀️☀️Tijd voor blauwe lucht in deze grauwe dagen! ☀️☀️

Soms zie je het niet meer maar Leusden heeft echt nog veel panden met historie. De coöperatie aan de Hamersveldseweg is er één van en hij staat beschreven in de Canon van Nederland. Als je het Termatenpad wandelt kom je langs dit gebouw. Route inclusief GPX bestand.

Uitleg over de Voorposten in Stoutenburg

26/10/20

Dorpen op Drift

Leusden in de Grebbelinie (1939-1945) is een boek van José Huurdeman over de oorlog in onze streek. Deze fietstocht brengt je langs een aantal markante locaties uit de oorlogstijd.

Lees meer

De Coöperatieve Handelsvereniging op de Ambachtsweg in Leusden

19/10/20

De coöperatie

In Leusden werd in 1917 de Coöperatieve Handelsvereniging Leusden & Omgeving opgericht. Het fabrieksgebouw met silo is in 1929 ontworpen en gerealiseerd.

Lees meer

Bruggetje door de Schammerplas

09/01/21

Hardlooproute Bloeidaal

Hardlooproute door natuurgebied Bloeidaal en de Schammer. De ronde is goed te doen bij droog- of vriesweer. Na veel regen zijn sommige stukken drassig.

Lees meer

Je bent vanaf Instagram uitgekomen op de website Groeten uit Leusden. De berichten die geplaatst zijn kan je hier terug vinden met een uitgebreide omschrijving, route en locatie. Klik op het menu voor meer informatie. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram