Welkom vanaf instagram

Geocachen in Leusden

Geocaching

Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht voor jong en oud. In en rondom Leusden liggen meer dan 100 caches (schatten) verstopt dus combineer de Ommetje app met het Geocachen.

Lees meer

Coöperatie gebouw Leusden

Coöperatie van Leusden, erfgoed

☀️☀️Tijd voor blauwe lucht in deze grauwe dagen! ☀️☀️

Soms zie je het niet meer maar Leusden heeft echt nog veel panden met historie. De coöperatie aan de Hamersveldseweg is er één van en hij staat beschreven in de Canon van Nederland. Als je het Termatenpad wandelt kom je langs dit gebouw. Route inclusief GPX bestand.

Uitleg over de Voorposten in Stoutenburg
Leusden in de Grebbelinie (1939-1945) is een boek van José Huurdeman over de oorlog in onze streek. Deze fietstocht brengt je langs een aantal markante locaties uit de oorlogstijd.
De Coöperatieve Handelsvereniging op de Ambachtsweg in Leusden
In Leusden werd in 1917 de Coöperatieve Handelsvereniging Leusden & Omgeving opgericht. Het fabrieksgebouw met silo is in 1929 ontworpen en gerealiseerd.
Bruggetje door de Schammerplas
Hardlooproute door natuurgebied Bloeidaal en de Schammer. De ronde is goed te doen bij droog- of vriesweer. Na veel regen zijn sommige stukken drassig.

Je bent vanaf Instagram uitgekomen op de website Groeten uit Leusden. De berichten die geplaatst zijn kan je hier terug vinden met een uitgebreide omschrijving, route en locatie. Klik op het menu voor meer informatie. 

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief