Skip to Content
Koffie en lunch
borrelen
restaurant

Eten en drinken in Leusden

Lekker borrelen met vrienden of een hapje met je collega's. Leusden heeft veel restaurants en lunchrooms voor een lunch of een maaltijd. Meer trek in koffie of een knallende latte macchiato? Het kan! Ontdek alle horeca gelegenheden. 
Er zijn veel horeca gelegenheden waar je heerlijk kunt eten in Leusden. Uitgebreid dineren, een snelle lunch of even bijpraten met een kop koffie? Of kom je alleen om gezellig iets te drinken met je vrienden. Door het dorp heen zitten verschillende restaurants, lunchrooms en cafe's . In en rond De Biezenkamp en winkelcentrum De Hamershof vind veel gezellige terrassen; daar vind je zeker een lekker plekje. De meeste terrassen zijn verwarmd, dus ook in de winter zit je er goed. Maar ook rond landgoed Den Treek en in Achterveld zitten genoeg horecagelegenheden. Je kunt in bijna iedere restaurant terecht voor afhaal of to go. Uiteraard kan je in Leusden goed parkeren, voor een overzicht van alle parkeerplaatsen kijk je op de pagina bereikbaarheid.

Koffie en thee

Naast de restaurants zitten er meerdere koffiebars waar je kunt lunchen of een lekkere koffie kunt drinken. Bij Jobs Koffiekamer ben je aan het goede adres voor specials als latte machiato en een flat white. Daarnaast kan je zakken gemalen koffie of losse koffiebonen kopen van Boot Koffie uit Baarn. Naast de koffietentjes in het centrum kan je in het buitengebied ook goed terecht voor een drankje. Leuk voor onderweg als je aan het fietsen of wandelen bent.

Restaurant

Wil je lekker eten in Leusden dan kan je terecht voor verschillende soorten kaarten. De Hollandse hap of tapas, een Indonesisch restaurant of Kantonees eten; er is genoeg diversiteit. Kom je voor 14 de musical en ben je zoek naar een tafeltje vooraf aan de musical? Er zijn speciale menu's samengesteld zodat je op tijd in het theater zit. Het is aan te raden om vooraf te reserveren vanwege de corona-maatregelen. 

Snackbar

Ben je onderweg of heb je gewoon zin in lekkere friet? Bij de cafetaria’s kan je lekkere snacks eten in Leusden en Achterveld. Voor een lekkere hamburger, een frikandel of een kroket kan je terecht bij verschillende frietzaken in Leusden-Centrum of Leusden-Zuid.

Streekproducten

Leusden heeft veel lokale ondernemers met streekproducten. Bekijk het overzicht van alle bedrijven op Proef de lekkerste streekproducten.

Resultaten

44 locaties gevonden

Horeca

Horeca

Laad meer

Map sepia

Map sepia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram