Eten en drinken in Leusden

Er veel horeca gelegenheden waar je heerlijk kunt eten in Leusden. Uitgebreid dineren, een snelle lunch of even bijpraten met een kop koffie? Of kom je alleen om gezellig iets te drinken met je vrienden. Door het dorp heen zitten verschillende restaurants, lunchrooms en cafe's . In en rond De Biezenkamp en winkelcentrum De Hamershof vind veel gezellige terrassen; daar vind je zeker een lekker plekje. De meeste terrassen zijn verwarmd, dus ook in de winter zit je er goed. Maar ook rond landgoed Den Treek en in Achterveld zitten genoeg horecagelegenheden. Je kunt in bijna iedere restaurant terecht voor afhaal of to go. Uiteraard kan je in Leusden goed parkeren, voor een overzicht van alle parkeerplaatsen kijk je op de pagina bereikbaarheid.

Koffie en thee

Naast de restaurants zitten er meerdere koffiebars waar je kunt lunchen of een lekkere koffie kunt drinken. Bij Jobs Koffiekamer ben je aan het goede adres voor specials als latte machiato en een flat white. Daarnaast kan je zakken gemalen koffie of losse koffiebonen kopen van Boot Koffie uit Baarn. Naast de koffietentjes in het centrum kan je in het buitengebied ook goed terecht voor een drankje. Leuk voor onderweg als je aan het fietsen of wandelen bent.

Restaurant

Wil je lekker eten in Leusden dan kan je terecht voor verschillende soorten kaarten. De Hollandse hap of tapas, een Indonesisch restaurant of Kantonees eten; er is genoeg diversiteit. Kom je voor 14 de musical en ben je zoek naar een tafeltje vooraf aan de musical? Er zijn speciale menu's samengesteld zodat je op tijd in het theater zit. Het is aan te raden om vooraf te reserveren vanwege de corona-maatregelen. 
Eten in Leusden

Snackbar

Ben je onderweg of heb je gewoon zin in lekkere friet? Bij de cafetaria’s kan je lekkere snacks eten in Leusden en Achterveld. Voor een lekkere hamburger, een frikandel of een kroket kan je terecht bij verschillende frietzaken in Leusden-Centrum of Leusden-Zuid.

Streekproducten

Uiteraard kan je ook je eten zelf bereiden. Denk hierbij aan de streekproducten uit de omgeving.
Map

Kern

Kern
  • Leusden
  • Achterveld
  • Stoutenburg

Olief Olijf

Leusden
Eetwinkel vol smaak! Je kan de hele dag door binnenlopen voor de beste smaken!

IJshoeve Ruitenbeek

Leusden
Verkoop van ambachtelijk boerenijs. De melk komt van de eigen boerderij en de room van de Kopermolen uit Stoutenburg.

Heinde en Ver

Leusden
Heinde & Ver Leusden is gevestigd op een prachtige locatie met uitzicht op de Leusderheide. De Doornseweg 18 ligt naast een doorgaande weg, midden in het groen en met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De ideale plek om grenzeloos te genieten!

Restaurant de Mof

Leusden
Restaurant De Mof beschikt over een gezellig restaurant, maar ook over een ruim terras. Dit is bovendien overdekt en verwarmd. Met uitzicht op de bosrijke omgeving is het hier heerlijk toeven.

George Dining

Leusden
Restaurant, cafe en bowling in één! De Korf biedt onderdak aan zo ongeveer alles: pak een drankje in Monet Cafe, ga op culinaire avonturenreis in restaurant George dining en laat de ballen rollen bij Charlie bowling.

Landgoed ISVW

Leusden
Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamer met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Woudenberg
Pannenkoekenhuis Bergzicht is van oudsher bekend onder de naam “Aart Jansen”. Voor een warme chocolademelk, een warme wafel of een softijsje kunnen bezoekers terecht Bij Kees.

Mykonos Food ‘n

Leusden
Grieks restaurant in Leusden. Geniet van de overheerlijkegerechten, lekkere wijnen en de ontspannen ambiance.

Café De Dikke

Leusden
De gezelligste kroeg van Leusden! Restaurant en cafe midden in het centrum bij de Biezenkamp.
1 2 3 5
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram