Autorijschool TonTon

Autorijschool TonTon in Leusden biedt persoonlijke rijopleidingen afgestemd op elke leerling, om veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deel te nemen.

Autorijschool TonTon logo
informatie

Over Autorijschool TonTon

Bij Autorijschool TonTon in Leusden is jouw rijopleiding onze prioriteit. Onze ambitie? Jou voorbereiden op het rijexamen volgens de nieuwste eisen van het CBR met een persoonlijke, op jou afgestemde rijopleiding.

Met jouw vaste instructeur, Ton te Winkel, krijg je een specifieke rijopleiding op een ontspannen manier. Wij maken van elke leerling een veilige, zelfverzekerde bestuurder, klaar voor de weg.

Met de innovatieve PlanGo LeerlingApp plan je zelf je lessen, volg je je voortgang en beheer je je lestegoeden. Voorbereiden op je volgende les? Dat doe je met praktijkgerichte uitleg en filmpjes. Bovendien kun je zelfs je theorie leren via de app. Met TonTon is jouw rijopleiding letterlijk in de palm van je hand.

Ton is in 2012 begonnen met zijn rijschool en daarmee een ervaren rijinstructeur. Hij is een gecertificeerde faalangst-instructeur met bijscholing in Autisme en AD(H)D.

Bij ons staat kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. We bieden een uitgebreide service, inclusief een gunstige betalingsregeling en de mogelijkheid om vanaf school of werk opgehaald te worden. Kies je voor handgeschakeld? Dan les je in een luxe Peugeot 2008 SUV. Ga je voor een automaat? Dan is de Volvo V60 Cross Country jouw lesauto.

Kies Autorijschool TonTon, waar een rijopleiding persoonlijk wordt.

Autorijschool TonTon

Autorijschool TonTon in Leusden biedt persoonlijke rijopleidingen afgestemd op elke leerling, om veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deel te nemen.

Adresgegevens

Damreesche Spoor 25
3832 KS Leusden

Telefoon

06-1098 2273