Skip to Content

Over Groeten uit Leusden


Leusden! Meer dan de afslag A28 of het dorpje ergens ‘ten zuidoosten van Amsterdam’. Op deze website word je meegenomen op een bijzondere ontdekkingstocht door Leusden, maar ook zeker rond Leusden: Amersfoort, de natuur van Den Treek, de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Een dorp met de historie van het oudste torentje van Nederland tot de allernieuwste architectonische aanwinst van AFAS. 
Wat kan je doen als je Leusden voor een dag bezoekt of meerdere dagen wil verblijven? Met de ongekende recreatieve mogelijkheden van de natuur rondom Leusden, de historische binnenstad van Amersfoort met unieke winkeltjes of de verhalen over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is een bezoek meer dan de moeite waard. Misschien woon je hier al of kom je hier naartoe verhuizen, ik help je graag om Leusden en omgeving beter te leren kennen.  

Nieuwe uitdagingen tijdens coronacrisis

Deze website is ontstaan tijdens de coronacrisis. COVID-19 heeft veel invloed gehad op mijn werkzaamheden als dirigent en arrangeur in de culturele (muziek)sector.  Naast muzikant ben ik creatief ICT'er en heb ik jarenlang lokale overheden geadviseerd over digitale dienstverlening en het bouwen van websites. Ik heb een passie voor fotografie en natuur en ken ik als (bijna) geboren en getogen Leusdenaar bijna alle mooie en unieke plekken in de omgeving. Ook zal je me vaak buiten aantreffen op de racefiets of mountainbike, hardlopend of op de skeelers. Lees ook mijn interview over wonen in de regio Amersfoort in het magazine van Amersfoort Citymarketing.  
Cees Coenen op de racefiets
Heb je vragen over deze website, wil je een bijdrage leveren of gewoon in contact komen, vul dan onderstaand formulier in. Je mag me ook bellen op 06-10284340.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram