Over

Leusden: meer dan alleen een afslag op de A28. Ontdek de historie van het oudste torentje van Nederland tot de nieuwste architectonische aanwinst van AFAS. Laat je meenemen op een bijzondere ontdekkingstocht door Leusden en omgeving, zoals de natuur van Den Treek, de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Ervaar de ongekende recreatieve mogelijkheden, de historische binnenstad van Amersfoort met unieke winkeltjes en verhalen over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Of je nu een dag bezoekt of meerdere dagen wil verblijven, ik help je graag om Leusden en omgeving beter te leren kennen.

Bedrijvengids Leusden

Naast het ontdekken van alle mooie plekken en activiteiten in Leusden en omgeving, vind je op onze website ook een uitgebreide bedrijvengids. Hierin zijn alle lokale ondernemers opgenomen, van winkels en restaurants tot dienstverleners en bouwbedrijven. Door lokaal te winkelen en te ondernemen, draag je bij aan de lokale economie en zorg je ervoor dat Leusden en haar omgeving een bruisende en levendige plek blijft. Dus neem zeker een kijkje in onze bedrijvengids en ontdek wat Leusden te bieden heeft!

Initiatiefnemer

Groeten uit Leusden is een initiatief van Cees Coenen, een trotse inwoner van Leusden die zijn liefde voor deze prachtige plek wil delen met anderen. Of je nu hier woont, op bezoek komt of overweegt om hier te gaan wonen, Cees helpt je graag om Leusden en omgeving beter te leren kennen. Cees is de oprichter en eigenaar van CCMP – digital agency uit Leusden. Met zijn bedrijf helpt hij anderen om online zichtbaarheid te vergroten en te groeien op het internet.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en aanmeldingen kan je contact opnemen door het formulier op de contactpagina in te vullen.