Bereikbaarheid van Leusden

Centraal in het land, in de oksel van de A28 en de A1, maakt Leusden zeer toegankelijk voor een bezoek met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid binnen en buiten de bebouwde voor een bezoek aan één van de dorpen of een activiteit in de omgeving. Kies vanaf de A28 voor afritnummer 6, 7 of 8.

Overzichtskaart

Overzichtskaart
Parkeerplaats bij Hotel Cafe Restaurant de Roskam. Vanaf de parkeerplaats starten diverse activiteiten.
Parkeerplaats bij Hotel Restaurant van der Valk (Hotel Leusden). Vanaf de parkeerplaats starten verschillende activiteiten.
Ruime parkeerplaats aan zuidzijde op Landgoed Den Treek - Henschoten. Het Treekerweg Info Punt bevindt zich aan de overzijde van de Doornseweg naast restaurant Bergzicht.
Parkeren rond het winkelcentrum de Biezenkamp kan op verschillende plekken. Op sommige parkeerplaatsen is een blauwe schijf verplicht.
Parkeerplaats op landgoed Stoutenburg bij het Koetshuis. Hier bevindt zich een informatiecentrum.
Kleine parkeerplaats aan de oostkant van Den Treek naast de Heiligenbergerbeek
Parkeren rond het winkelcentrum de Hamershof kan op verschillende plekken. Op sommige parkeerplaatsen is een blauwe schijf verplicht.
Kleine parkeerplaats bij het Valleikanaal. Vanaf deze plek kan makkelijk je de Gelderse Vallei ontdekken.
Kleine parkeerplaats aan de Treekerweg bij buitenplaats Den Treek. Vanaf deze plek kan je makkelijk het zuidelijk deel van het bos ontdekken.
Vanaf de parkeerplaats aan de Treekerweg kan je veel routes starten of gewoon zelf een tocht bedenken. De parkeerplaats is ruim opgezet.
Vanaf de parkeerplaats aan de Paradijsweg kan je veel routes starten of gewoon zelf een tocht bedenken. De parkeerplaats is ruim opgezet.
Parkeerplaats en Toeristisch Overstap Punt van waaruit je de regio kan ontdekken. TOP Monchouette ligt bij het gelijknamig theehuis aan de rand van het Valleikanaal en de Grebbelinie.
Parkeerplaats en Toeristisch Overstap Punt van waaruit je de regio kan ontdekken. TOP Groot Zandbrink ligt naast de monumentale boerderij op een unieke lokatie.
Parkeerplaats en Toeristisch Overstap Punt van waaruit je de regio kan ontdekken. TOP de Schammer ligt in een bijzonder natuurgebied.
Parkeerplaats op groot sportpark waarvandaan diverse activiteiten gedaan kunnen worden.
https://www.facebook.com/groetenuitleusden
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram