Overnachten in Leusden

Overnachten in Leusden

Ben je op bezoek in de regio en wil je een nachtje (of langer) logeren? Leusden en Achterveld hebben genoeg te bieden. Het voordeel van een overnachting in Leusden is dat je in het midden van het land bent. Hiervandaan kan je alle kanten op: het ontdekken van de Veluwe, een mooie stadswandeling in het historische Amersfoort, lekker (race)fietsen over de Utrechtse Heuvelrug of een uitstapje naar het Groene Hart. Wist je dat je in 20 minuten in Utrecht bent? Een leuke website om die stad te ontdekken is Opvallend Utrecht van Lisa en Lisa.

Hotel

Ben je op zoek naar een goed hotel waar je compleet verzorgt wordt? In Leusden en Achterveld vind je de volgende hotels:

Alle hotels hebben een goede bereikbaarheid en centrale ligging. Kom je voor de Johan Cruijf Musical (14 de Musical) dan zit je goed bij Hotel Leusden (van der Valk) aan de overkant van het theater. Combineer je overnachting met een sportiviteit in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een e-bike huren voor een mooie route door o.a. Landgoed Den Treek.

Landelijk overnachten in B&B

In het buitengebied van Leusden vind je meerdere locaties voor airbenb en bed & breakfast. De meeste locaties liggen tegen Leusden of Achterveld aan en hier vandaan kan je mooie wandelingen maken. 
Vakantiehuisje Hofstay 195

Vakantiehuis en b&b landelijk gelegen in Achterveld. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht in de omgeving of voor een vriendenweekend.

Lees meer
Veld en Bosch

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.

Lees meer
Landgoed ISVW

Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamer met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.

Lees meer
Gastenverblijf De Lorem

Gastenverblijf met een energie neutraal privé appartement tussen Leusden, Barneveld en Woudenberg.

Lees meer
Hotel van der Valk

Hotelgasten zijn van harte welkom! Je kunt nog steeds bij ons overnachten, ontbijten en dineren in het restaurant als hotelgast. Binnenkort opent er een casino in het hotel.

Lees meer
De Roskam

Al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Hotel, café, restaurant en partycentrum De Roskam : alles onder één dak!

Lees meer
Map
www.ceescoenen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram