Skip to Content

Overnachten in Leusden

Ben je op bezoek in de regio en wil je een nachtje (of langer) logeren? Leusden en Achterveld hebben genoeg te bieden. 
Het voordeel van een overnachting in Leusden is dat je in het midden van het land bent. Hiervandaan kan je alle kanten op: het ontdekken van de Veluwe, een mooie stadswandeling in het historische Amersfoort, lekker (race)fietsen over de Utrechtse Heuvelrug of een uitstapje naar het Groene Hart. Wist je dat je in 20 minuten in Utrecht bent? Een leuke website om die stad te ontdekken is Opvallend Utrecht van Lisa en Lisa.

Landelijk overnachten in B&B

In het buitengebied van Leusden vind je meerdere locaties voor airbenb en bed & breakfast. De meeste locaties liggen tegen Leusden of Achterveld aan en hier vandaan kan je mooie wandelingen maken. 

Hotel

Alle hotels hebben een goede bereikbaarheid en centrale ligging. Kom je voor de Johan Cruijf Musical (14 de Musical) dan zit je goed bij Hotel Leusden (van der Valk) aan de overkant van het theater. Combineer je overnachting met een sportiviteit in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een e-bike huren voor een mooie route door o.a. Landgoed Den Treek.

Map sepia

Map sepia
Vakantiehuis en b&b landelijk gelegen in Achterveld. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht in de omgeving of voor een vriendenweekend.
Bekijk de locatie
Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort en de snelweg. Veld en Bosch biedt ruime bed and breakfasts met boxspring bedden en luxe sanitair. Alle verblijven hebben een eigen ingang en eigen sanitair. Hierdoor is een contactloos verblijf mogelijk.
Bekijk de locatie
Hotel Landgoed ISVW, groen centraal gelegen, ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden. Er zijn 56 tweepersoons comfortkamers met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers.
Bekijk de locatie
Gastenverblijf met een energie neutraal privé appartement tussen Leusden, Barneveld en Woudenberg.
Bekijk de locatie
Hotelgasten zijn van harte welkom! Je kunt nog steeds bij ons overnachten, ontbijten en dineren in het restaurant als hotelgast. Binnenkort opent er een casino in het hotel.
Bekijk de locatie
Al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Hotel, café, restaurant en partycentrum De Roskam : alles onder één dak!
Bekijk de locatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram