Skip to Content

Evenementen

Overzicht van evenementen en activiteiten in en rond Leusden, Achterveld en Stoutenburg. Of het nu gaat om een festival of een open dag van je bedrijf, alle evenementen zijn welkom. Wil je een evenement aanmelden ga dan naar evenement aanmelden.

Evenementen

Evenementen

Evenementen orderen

Evenementen orderen

Events Search

Events Search

Events reset

2 september 2022 en 3 september 2022

Mobiele Dixieland formatie bij winkelcentra en MVO locaties

In het kader van Leusden Jazz zal op vrijdag 2 en zaterdag 3 September vrolijke mobiele dixieland muziek gemaakt worden bij Winkelcentrum Hamershof, Biezekamp en het Julianaplein. Het gaat telkens om korte optredens voor minder dan 150 personen. Het heeft tot doel bij te dragen aan het cultureel klimaat in Leusden en de bekendheid van het festival. Ook zullen korte concerten gegeven worden bij De Bron en verzorgingstehuis Stoutenburg. Alle muziek wordt kosteloos aangeboden door Stichting Leusden Jazz.
van 15:00 tot 16:30 uur.

Op de hoogte blijven van evenementen?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen? Meld je aan en ontvangen één keer per maand een overzicht van activiteiten en evenementen. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram