Eeterij – Tapperij De Hessenkar

De Hessenkar, een eeterij en tapperij, bevindt zich in het dorpje Achterveld, gesitueerd tussen Amersfoort en Barneveld, ook bekend als 'tussen de Kei en het Ei'.

Eeterij-–-Tapperij-De-Hessenkar
informatie

Over Eeterij – Tapperij De Hessenkar

Eeterij-tapperij de Hessenkar, gevestigd in het pittoreske Achterveld, is een geliefde culinaire bestemming, bekend om zijn warme terrassen met zon- en schaduwplekken, een knusse bar, en voortreffelijk eten tegen een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en werken met verse streekproducten geleverd door onder andere zorgboerderij Flora.

Ons restaurant, centraal gelegen in Midden-Nederland op de historische Hessenweg, bevindt zich op slechts 10 minuten afstand van het AFAS theater in Leusden. Met zijn 90 zitplaatsen binnen en evenveel buiten, is De Hessenkar een gastvrij trefpunt dat zijn roots als dorpscafé heeft behouden, terwijl het zich ontwikkelde tot een modern horecabedrijf met een gestroomlijnde keuken en moderne apparatuur.

Sinds 2011 biedt De Hessenkar naast het cafégedeelte een eetgedeelte met zonneterras, en daarmee een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt om te genieten van voedsel en drank, en de laatste dorpsverhalen te delen. We bereiden onze gerechten vol passie met lokale ingrediënten, en bieden een plaats waar mensen nog tijd en aandacht voor elkaar hebben.

Door de jaren heen heeft De Hessenkar landelijke bekendheid verworven, en trekt het bezoekers van allerlei soort, zoals zakenlieden, motorrijders, wielrenners, wandelaars, en vakantiegangers. Onze centrale ligging is een troef die gasten steeds opnieuw laat terugkeren naar onze unieke locatie aan de langste weg van Europa.

Eeterij – Tapperij De Hessenkar

De Hessenkar, een eeterij en tapperij, bevindt zich in het dorpje Achterveld, gesitueerd tussen Amersfoort en Barneveld, ook bekend als 'tussen de Kei en het Ei'.

Adresgegevens

Hessenweg 172
3791 PN Achterveld