Plan B

Ontdek de charme van Leusden bij Plan B, waar gezelligheid, hartelijke gastvrijheid en heerlijke gerechten samenkomen in een knusse setting.

Plan-B
informatie

Over Plan B

Plan B is meer dan alleen een restaurant, het is een gevestigde naam in Leusden. Hier ontmoeten inwoners elkaar voor een heerlijke maaltijd, een ontspannen avondje uit, of om gewoon even bij te praten na een lange dag. Bij Plan B heerst een sfeer waarin gastvrijheid en vriendschap hand in hand gaan.

Ons team is er volledig op gericht om uw bezoek aangenaam en onvergetelijk te maken. U wordt met open armen ontvangen door ons gastvrije personeel en kunt genieten van een heerlijk diner, met zorg bereid door onze enthousiaste keukenbrigade.

We hebben een breed scala aan gerechten, allemaal afkomstig uit onze eigen keuken, met als doel om elke smaak en voorkeur tevreden te stellen. Als u speciale dieetwensen heeft of een allergie, staan wij klaar om u tegemoet te komen.

Plan B ligt in het bruisende hart van Leusden, op het plein ‘De Biezenkamp’, en biedt een perfecte combinatie van kwaliteit, gezelligheid en gemak. Wij staan voor verse ingrediënten en huisgemaakte gerechten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving, nodigen we u uit om zelf de charme van Plan B te ervaren.

Plan B

Ontdek de charme van Leusden bij Plan B, waar gezelligheid, hartelijke gastvrijheid en heerlijke gerechten samenkomen in een knusse setting.

Adresgegevens

de Biezenkamp 4d
Leusden

Telefoon

033-4951498