Restaurant Bavoort

Fijne locatie aan de rand van Landgoed Den Treek om te eten en te drinken. Ook na het wandelen of MTB is de koffie-to-go een prima reden om langs te gaan.

Restaurant-Bavoort
informatie

Over Restaurant Bavoort

Restaurant Bavoort in Leusden is een culinair pareltje genesteld in de prachtige omgeving van Landgoed Den Treek Henschoten. Dit charmante restaurant, dat zijn naam ontleent aan de historische boerderij waarin het is gevestigd, combineert het beste van twee werelden: een ongedwongen, warme sfeer en een voortreffelijke keuken.

Bavoort is niet zomaar een restaurant; het is een plek waar je je direct thuis voelt. De inrichting straalt een rustieke charme uit met moderne accenten, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Het restaurant wordt omgeven door een prachtig terras aan de rand van bos, waardoor je het gevoel hebt dat je even helemaal weg bent van de drukte.

De keuken van Bavoort is er een van passie en vakmanschap. Het menu is samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten, waarbij de chefs zich laten inspireren door zowel lokale als internationale smaken. Of je nu hunkert naar een perfect bereide biefstuk, zin hebt in een verse salade, of je wilt laten verrassen door de dagelijkse special, Bavoort heeft voor ieder wat wils.

Bij Bavoort is het niet alleen genieten van het eten, maar ook van de sfeer. De gastvrije bediening zorgt ervoor dat je je welkom voelt, terwijl de chefs hun magie in de keuken laten zien. Kortom, een bezoek aan Restaurant Bavoort is een ervaring die je niet mag missen als je in Leusden bent. Of je nu een lokale inwoner bent op zoek naar een nieuwe favoriete plek, of een bezoeker die de smaak van de regio wil proeven, Bavoort verwelkomt je met open armen.

Restaurant Bavoort

Fijne locatie aan de rand van Landgoed Den Treek om te eten en te drinken. Ook na het wandelen of MTB is de koffie-to-go een prima reden om langs te gaan.

Adresgegevens

Treekerweg 28
3832 GX Leusden

Telefoon

033-4940550