Theehuis Mon-Chouette

Ontdek Mon-Chouette, ons rustieke theehuis in Leusden, voor eerlijke, lokale producten en unieke evenementen, omringd door betoverende natuur en historische charme.

Theehuis Mon-Chouette logo
informatie

Over Theehuis Mon-Chouette

Mon-Chouette, gelegen in de betoverende groene oase van Leusden, nabij Amersfoort, is een theehuis in een omgebouwde boerderij. Met een prachtig uitzicht op het Valleikanaal en de historische betekenis van de nabijgelegen Grebbelinie, biedt Mon-Chouette een unieke ervaring van rust, natuur en geschiedenis.

Lokale, regionale en fairtrade producten worden hier met trots geserveerd. Geniet van een eerlijk eitje van de buurman of proef ons huisgemaakt fairtrade ijs. Of het nu gaat om huisgemaakt gebak, kwaliteitsthee, een lekkere lunch of een snelle hap, de rustige, groene omgeving van Mon-Chouette verhoogt de ervaring.

Mon-Chouette, zeven dagen per week geopend, dient niet alleen als rustgevende oase, maar ook als ideale locatie voor verschillende evenementen, zoals bruiloften, kraamfeesten of familiefeesten. De historische boerderij, omgeven door groen en water, biedt tevens een inspirerende plek voor zakelijke bijeenkomsten en recreatieve workshops.

Daarnaast kunnen bezoekers optimaal genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving door middel van diverse fiets- en wandelroutes. Recreatieve activiteiten op het water en creatieve workshops op het terrein zijn eveneens beschikbaar.

Begin de dag met de heerlijke huisgemaakte monchou-taart en voel de zorg en aandacht die besteed wordt aan zowel het product als de omgeving. Van high tea’s tot BBQ’s met vrienden, Mon-Chouette biedt een breed scala aan arrangementen op reservering.

Bij Mon-Chouette, ervaart u de schoonheid van de natuur gecombineerd met authentieke smaken en een warme, vriendelijke sfeer. Graag tot ziens!

Theehuis Mon-Chouette

Ontdek Mon-Chouette, ons rustieke theehuis in Leusden, voor eerlijke, lokale producten en unieke evenementen, omringd door betoverende natuur en historische charme.

Adresgegevens

Leusbroekerweg 25-b
3831 JZ Leusden

Telefoon

033-4337409