Joeri Hardeman tuinen

Joeri Hardeman Tuinen is een veelzijdige onderneming in de groenbranche, gespecialiseerd in tuinonderhoud en het realiseren van beplantingsplannen voor zakelijke klanten.

Joeri Hardeman Logo
informatie

Over Joeri Hardeman tuinen

Joeri Hardeman Tuinen is een gepassioneerde en veelzijdige onderneming in de groenbranche. Als ervaren hovenier richt Joeri Hardeman zich voornamelijk op zakelijke klanten. Met meer dan 16 jaar ervaring in de groensector, waarvan ruim 10 jaar bij de Tuindienst van Landgoed Nyenrode, heeft Joeri Hardeman een solide basis van kennis, vaardigheden en expertise opgebouwd.

De focus van Joeri Hardeman Tuinen ligt op tuinonderhoud en het realiseren van beplantingsplannen. Of het nu gaat om het onderhouden van bestaande tuinen of het creëren van nieuwe groene ruimtes, Joeri Hardeman staat klaar om elke tuinwens te vervullen. Met oog voor detail en vakmanschap zorgt Joeri Hardeman voor een optimale verzorging en uitstraling van tuinen, waardoor ze in hun volle glorie kunnen floreren.

Bij Joeri Hardeman Tuinen is persoonlijke aandacht een belangrijk aspect. Door middel van een kennismakingsafspraak neemt Joeri Hardeman de tijd om de tuinwensen van de klant te bespreken en de huidige situatie van de tuin te beoordelen. Vervolgens biedt Joeri Hardeman passend advies en denkt hij actief mee om tot een optimaal resultaat te komen.

Joeri Hardeman Tuinen houdt zich bezich met Tuinonderhoud voor de particuliere markt en bedrijfs tuinen. Ook voor sedum daken kan je terecht bij hem. Advies voor de juiste beplanting ik maak graag een beplantingsplan en leg de beplanting ook aan. Wat voor mij belangrijk is een groenelement in de tuin creëren en tegel tuinen zoveel mogelijk te vergroenen. Wil mensen op ideeën brengen dat een stuk groen in de tuin, je zoveel meer vreugde geeft. Als dat lukt is mijn missie geslaagd!

Met Joeri Hardeman Tuinen bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner die uw zakelijke tuinbehoeften kan vervullen en uw tuin tot een prachtige groene oase kan transformeren.

Joeri Hardeman tuinen

Joeri Hardeman Tuinen is een veelzijdige onderneming in de groenbranche, gespecialiseerd in tuinonderhoud en het realiseren van beplantingsplannen voor zakelijke klanten.

Adresgegevens

Keerkade 19
3831 SN Leusden

Telefoon

06-19585749