MTB Center Austerlitz

Ontdek mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug! Huur een mountainbike bij MTB Center Austerlitz, inclusief veiligheidshelm en genoeg uitdaging voor alle niveaus.

MTB Center Austerlitz logo
informatie

Over MTB Center Austerlitz

Ontdek de opwindende mogelijkheden van mountainbiken in Den Treek of op de prachtige Utrechtse Heuvelrug! Bij ons kun je een mountainbike huren en je sportieve dag beginnen op onze fietsen met 29 inch wielen en 1×12 versnellingen. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn helmen verplicht. Onze locatie op het terrein van het Beauforthuis biedt een centrale uitvalsbasis. Boek nu en ervaar de adrenaline!

Gelegen in het hart van Nederland, omringd door bossen en heuvels, biedt de Utrechtse Heuvelrug spectaculaire routes om te ontdekken. Denk aan prachtige routes in Den Treek, de Utrechtse Heuvelrug en Austerlitz.

Austerlitz is een ideale plek om te mountainbiken en herbergt enkele van de meest uitdagende routes in de regio. Ook is er een leuke kinderroute in Austerlitz, perfect voor een gezinsuitje.

Of je nu wilt genieten van de adembenemende natuur tijdens het fietsen of jezelf wilt uitdagen met uitdagende routes, de routes in Den Treek, de Utrechtse Heuvelrug en Austerlitz bieden voor elk wat wils. Boek nu jouw fietsavontuur en ontdek de prachtige natuur op de mooiste routes in de regio!

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug en ga de ultieme sportieve uitdaging aan met onze mountainbikeverhuur. Verbeter jezelf met onze trainingen en verken de prachtige natuur tijdens het fietsen. Boek nu en ervaar de adrenaline op de Utrechtse Heuvelrug!

Trap jezelf naar de top met onze hoogwaardige fietsen en uitdagende trainingen. Bereik topprestaties en haal het maximale uit jouw sportieve doelen. Stap op de fiets en zet jouw beste prestatie neer!

MTB Center Austerlitz

Ontdek mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug! Huur een mountainbike bij MTB Center Austerlitz, inclusief veiligheidshelm en genoeg uitdaging voor alle niveaus.

Adresgegevens

Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz

Telefoon

0343-234670