KAS – vergaderlocatie in Leusden

KAS, gelegen in Leusden, biedt een inspirerende vergaderlocatie met faciliteiten, catering en persoonlijke aandacht, perfect voor trainingen, ontmoetingen en bijeenkomsten.

KAS logo
informatie

Over KAS – vergaderlocatie in Leusden

Bij KAS geloven we dat inspiratie leidt tot grootse ideeën. KAS is een unieke locatie in Leusden, speciaal ontworpen om te vergaderen, te trainen en te ontmoeten. Onze locatie kenmerkt zich door een combinatie van licht, sfeer, ruimte en smaak, waarmee we een hoge kwaliteit in een ontspannen omgeving garanderen. KAS biedt ook de mogelijkheid om buiten te genieten van onze faciliteiten.

Centraal gelegen, met voldoende gratis parkeergelegenheid, maakt KAS tot de ideale plek om gasten, collega’s of cursisten te verwelkomen. Onze diverse ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en wij zijn er om u te helpen bij de organisatie van uw programma.

KAS heeft meerdere ruimtes die plaats bieden aan maximaal 12 personen. Deze ruimtes kunnen onafhankelijk of samen worden gebruikt en zijn exclusief voor u beschikbaar. We bieden ook cateringmogelijkheden zoals ontbijt, lunch, high-tea of borrelarrangementen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons ruime terras. Dit stelt u in staat om uw bijeenkomst, vergadering of training op maat in te richten.

Gelegen in het buitengebied van Leusden, dichtbij het Lockhorsterbos, Zwanenwater en Elisabeth Groen, biedt KAS een idyllisch uitzicht over weilanden met paarden. Dit maakt KAS tot een plek met karakter, vol mogelijkheden om eropuit te gaan.

Ellen Bunnik, de zelfstandige ondernemer en eigenaar van KAS, staat altijd klaar om te helpen met de organisatie van uw programma en de inrichting van de ruimtes. Haar creativiteit, enthousiasme en passie dragen bij aan een optimale ervaring bij KAS.

KAS – vergaderlocatie in Leusden

KAS, gelegen in Leusden, biedt een inspirerende vergaderlocatie met faciliteiten, catering en persoonlijke aandacht, perfect voor trainingen, ontmoetingen en bijeenkomsten.

Adresgegevens

Ursulineweg 16
3833 AA Leusden

Telefoon

06-2507 3721