Kookstudio de Riet

Boerderij "De Riet" biedt een inspirerende, landelijke locatie voor vergaderingen en culinaire kookworkshops nabij Amersfoort, met gratis parkeergelegenheid.

Kookstudio De Riet Logo
informatie

Over Kookstudio de Riet

Zoekt u naar een rustieke omgeving voor uw vergadering, teambuilding activiteit of kookworkshop? De Riet Boerderij is uw oase van rust en ruimte, met persoonlijke aandacht en moderne faciliteiten, vlakbij Amersfoort met gratis parkeergelegenheid.

Kookstudio

Professionele koks leiden u door de wereld van de culinaire kunsten in onze goed uitgeruste kookstudio. Stel uw eigen menu samen en kies voor een lunch of diner – perfect voor bedrijfsuitjes! Ook is het mogelijk om als groep zelfstandig te kokkerellen, ideaal voor kookdemo’s, presentaties en proeverijen. Wij bieden verschillende menu-ideeën, maar staan open voor uw creatieve inbreng.

Vergaderfaciliteiten

Wij bieden een landelijk gelegen vergaderruimte, compleet met alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een beamer, projectiescherm en wifi, geschikt voor groepen van vijf tot dertig personen. Dit maakt De Riet de ideale locatie voor vergaderingen, presentaties en teambuilding.

Combineer uw bijeenkomst met een heerlijke lunch of een borrel. De serene, landelijke ligging nodigt uit tot ontspanning tijdens pauzes, zoals een wandeling over het nabijgelegen Klompenpad. Bij mooi weer kunt u zelfs buiten vergaderen!

Bij Kookstudio en vergaderlocatie “De Riet” vindt u de ideale combinatie van landelijke charme, moderne faciliteiten en culinaire avonturen.

Kookstudio de Riet

Boerderij "De Riet" biedt een inspirerende, landelijke locatie voor vergaderingen en culinaire kookworkshops nabij Amersfoort, met gratis parkeergelegenheid.

Adresgegevens

Asschatterweg 233
3831 JP Leusden

Telefoon

0342-451375