E-Chopper Achterveld

E-chopper Achterveld voor de verhuur van e-choppers en fatbikes. Leuke arrangementen en mooie routes om o.a. de Veluwe te ontdekken.

E-Chopper-Achterveld-Logo
informatie

Over E-Chopper Achterveld

Zin in iets anders? Zin in een onvergetelijke ervaring met familie of vrienden? Bij e-chopper Achterveld vind je precies wat je zoekt. Verken de adembenemende omgeving van Achterveld op onze stoere e-choppers en krachtige fatbikes. Ook voor de kleintjes hebben we voorzieningen, dankzij onze kinderzitjes en de mogelijkheid voor een duo-passagier op de e-choppers. Geen rijbewijs? Geen probleem! Onze fatbikes zijn voor iedereen toegankelijk.

Achterveld, prachtig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, is de perfecte uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheid van de Veluwe te ontdekken. Wij bieden uitgestippelde routes om het meeste uit je tocht te halen.

Maak je uitje nog leuker met onze aantrekkelijke arrangementen! Kies uit opties voor een heerlijke lunch, high tea of diner. Onder leiding van onze gepassioneerde teamleider, Roy, streven we ernaar jou een ervaring te bieden die je niet snel zult vergeten.

Bovendien biedt e-chopper Achterveld jongeren de kans om stappen te zetten in hun maatschappelijke ontwikkeling.

Weerbericht niet zo gunstig? Geen zorgen. Bij ons kun je gratis annuleren bij slecht weer. We geven je dan een tegoedbon of we plannen je tour op een andere datum. Voor degenen die niet bang zijn voor een beetje regen, hebben we gratis poncho’s.

Of je nu een bedrijfsuitje, familie-uitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of een gezellig uitje met vrienden plant, bij e-chopper Achterveld zit je zeker goed!

E-Chopper Achterveld

E-chopper Achterveld voor de verhuur van e-choppers en fatbikes. Leuke arrangementen en mooie routes om o.a. de Veluwe te ontdekken.

Adresgegevens

De Fliert 39
3791 PV Achterveld

Telefoon

06-29804711