MoneyGlow vermogenscoach

MoneyGlow helpt vrouwen om hun financieel vermogen voor zich te laten werken en hiermee financiële vrijheid te creëren.

MoneyGlow logo
informatie

Over MoneyGlow vermogenscoach

Als je financieel goed zit maar verlangt naar groei en zekerheid, dan ben je hier op de juiste plek. Je wilt dieper graven dan de oppervlakkige kennis van investeringsmogelijkheden die je al hebt. Je wilt leren over crypto, beleggen en vastgoed. Maar waar begin je in de overweldigende hoeveelheid informatie? Hoe selecteer je wat relevant is voor jou en wat niet? Hoe zet je op de beste manier JOUW vermogen aan het werk? Dit is waar Moneyglow jou in gang zet.

Voor de jonge investeerder biedt Moneyglow het Financieel Rijbewijs, een unieke kans om essentiële financiële kennis op te doen die je niet op school leert.

In ons aanbod hebben we de “Money Moves” eendaagse. Hierin zullen we tijdens een live 1-op-1 trainingsdag jouw pad naar financiële vrijheid starten, gebruikmakend van het vermogen dat je al hebt opgebouwd.

Het Persoonlijk Instaptraject Beleggen is een online traject waarbij ik je gedurende twee maanden coach om je eerste stappen in de beleggingswereld te zetten, op een toegankelijke manier.

Tot slot is het Financieel Rijbewijs, een training voor jongeren vanaf 18 jaar, ontworpen om hen zelfstandig kennis te laten maken met beleggen en een toekomstplan op te stellen. Het doel is om jongeren te leren bewuster met geld om te gaan en hen te behoeden voor de valkuilen van de ‘ratrace’.

MoneyGlow vermogenscoach

MoneyGlow helpt vrouwen om hun financieel vermogen voor zich te laten werken en hiermee financiële vrijheid te creëren.

Adresgegevens

Stoutenburgerlaan 2
3835 PB Stoutenburg

Telefoon