Spreekkuur

Ontdek Spreekkuur met Bert-Jan Bezema en Bas Westerweel, waar je leert om een inspirerend verhaal te creëren dat anderen raakt en meeneemt.

Spreekkuur logo
informatie

Over Spreekkuur

Ontdek Spreekkuur – waar je authentiek je stem vindt en je professionele verhaal met vertrouwen kunt delen.

In de wereld van vandaag wordt er veel gesproken, maar maar weinig wordt écht gezegd. Bij Spreekkuur begrijpen we dat als je een verhaal vertelt, het goed moet zijn en mensen moet raken. Daarom hebben we een missie: we willen jou helpen je ware kern te laten zien en je professionele verhaal met vertrouwen te vertellen.

Wat maakt Spreekkuur uniek? We combineren coaching en training op een manier die verder gaat dan alleen informatie over houding, stem en techniek. We zien jou als mens in je geheel en willen dat je authentiek jezelf kunt zijn, zowel in sales en het bedrijfsleven als bij presentaties.

Bij Spreekkuur krijg je begeleiding van twee ervaren experts: Bert-Jan Bezema en Bas Westerweel. Samen hebben we één ambitie: jouw kwaliteit verbeteren en ervoor zorgen dat je er plezier in hebt. Met onze samenwerking bieden we je het beste van twee werelden. Bert-Jan brengt authenticiteit in sales en het bedrijfsleven, terwijl Bas zich richt op vrijheid en creativiteit in presentaties.

Het is tijd om een goed verhaal te vertellen. Bij Spreekkuur leer je niet alleen woorden aan elkaar te rijgen, maar om een verhaal te creëren dat mensen raakt en inspireert. Neem een Spreekkuur en ontdek hoe je jezelf kunt laten zien, je vertrouwen kunt vergroten en anderen kunt meenemen in jouw verhaal.

Spreekkuur

Ontdek Spreekkuur met Bert-Jan Bezema en Bas Westerweel, waar je leert om een inspirerend verhaal te creëren dat anderen raakt en meeneemt.

Adresgegevens

Laapeerseweg 8
3831 SB Leusden

Telefoon

06-25075554