Succlean schoonmaak bedrijf

Succlean uit Leusden biedt excellente schoonmaak- en facilitaire diensten voor de zakelijke markt, met een focus op hygiëne en kwaliteit.

Succlean Logo
informatie

Over Succlean schoonmaak bedrijf

Succlean, uw professionele schoonmaakpartner uit Leusden, staat garant voor excellente kwaliteit en een écht schone werkomgeving voor uw zakelijke onderneming. Onze veelzijdige dienstverlening omvat onder andere regulier schoonmaakonderhoud, levering van sanitaire producten, glasbewassing en specialistische reiniging.

Met onze uitgebreide regionale dekking, bedienen wij klanten in Leusden, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Hoevelaken, Woudenberg, Utrecht, Zeist en vele andere plaatsen. Ons team, bestaande uit ruim 150 toegewijde schoonmaakprofessionals, staat klaar om u te voorzien van een schone en hygiënische werkomgeving.

Maar we gaan verder dan alleen schoonmaakdiensten. Succlean biedt tevens aanvullende facilitaire diensten zoals bedrijfscatering en het leveren van huismeesters en receptionistes. In de zorgsector zijn we een betrouwbare partner, waar we met strikte naleving van protocollen zorgen voor hygiënisch schone ruimtes.

In Succlean vindt u meer dan een schoonmaakbedrijf; wij zijn uw partner in het creëren van een aangename, hygiënische en productieve werkomgeving. Als uw zakelijke partner streven we ernaar uw bedrijf te helpen groeien en te floreren. We zijn trots op onze samenwerking met toonaangevende bedrijven zoals AFAS in Leusden en Van Dorp Installaties B.V. in Amersfoort en Utrecht.

Succlean schoonmaak bedrijf

Succlean uit Leusden biedt excellente schoonmaak- en facilitaire diensten voor de zakelijke markt, met een focus op hygiëne en kwaliteit.

Adresgegevens

Plesmanstraat 10
3833 LA Leusden

Telefoon

033-4944534