Hardlooproute Lockhorst

Bruggetje Lockhortserweg
Mooie 'vierkantje' door Leusden-Zuid naar de Hertenkop en door het Lockhorsterbos.
Lengte van de route:
5
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Dit rondje is precies 5 km en was in het verleden ook onderdeel van de AFAS Hamersveldloop. De route is autoluw en je loopt over verharde wegen.

Je verlaat het parkeerterrein in zuidelijke richting en loopt langs die voetbalvelden en het zwembad. Je volgt het pad achter het ‘Amigo Tankstation’ en steekt de spoorlijn over. Dit is het 1 km punt. Je loopt langs de maanweg en gaat op de rotonde linksaf. Aan het eind ga je rechtsaf het fietspad langs de Arnhemseweg op. Na het 3 km punt sla je rechtsaf de Lockhorsterweg op en loopt nu door het bos. Je steekt de spoorlijn en later de Heiligenbergerbeek over. Voor de verkeerslichten sla je rechtsaf en volgt het fietspad. Voor verkeerslichten ga je het fietspad naar rechts in en loop je richting de parkeerplaats. 

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Bavoorsteweg 25 in Leusden
Lengte van de route:
5
km

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief