Hardlooproute Lockhorst

Mooie 'vierkantje' door Leusden-Zuid naar de Hertenkop en door het Lockhorsterbos.
Afstand:  5 km
Bruggetje Lockhortserweg

Dit rondje is precies 5 km en was in het verleden ook onderdeel van de AFAS Hamersveldloop. De route is autoluw en je loopt over verharde wegen.

Je verlaat het parkeerterrein in zuidelijke richting en loopt langs die voetbalvelden en het zwembad. Je volgt het pad achter het 'Amigo Tankstation' en steekt de spoorlijn over. Dit is het 1 km punt. Je loopt langs de maanweg en gaat op de rotonde linksaf. Aan het eind ga je rechtsaf het fietspad langs de Arnhemseweg op. Na het 3 km punt sla je rechtsaf de Lockhorsterweg op en loopt nu door het bos. Je steekt de spoorlijn en later de Heiligenbergerbeek over. Voor de verkeerslichten sla je rechtsaf en volgt het fietspad. Voor verkeerslichten ga je het fietspad naar rechts in en loop je richting de parkeerplaats.

Route op de kaart

Download route in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.
Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen 'Download PDF' button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Wat kan je nog meer doen in Leusden?

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen in Leusden. Klik hieronder op één van de soorten activiteiten.   

Meer informatie over deze activiteit​

Startpunt: Bavoorsteweg 25 in Leusden
Lengte route 5 km
www.ceescoenen.nl
cloud-download linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram