Hondenlosloopgebied Lockhorsterbos

Bruggetje Lockhortserweg
In het Lockhorsterbos mogen honden los! Een mooi bosgebied van 7.5 ha langs de Heiligenbergerbeek waar je met je hond los mag wandelen.
Lengte van de route:
4
km
Legenda: Parkeerplaatsen Hoogtepunt(en) Horeca horeca Route horeca Afkort- of aanloop

Het Lockhorsterbos is super geschikt om je hond lekker te laten hollen. Ook kan je hond lekker in de Heiligenbergerbeek zwemmen. Je kunt goed parkeren aan beide kanten en door de ligging aan de afslag Leusden-Zuid ook makkelijk toegankelijk voor bezoekers van buiten de regio. 

Route downloaden in GPX formaat

Klik op de button onder de tekst om de route in GPX formaat te downloaden. Wil je weten wat je met een GPX bestand kan doen lees dan de pagina GPX route laden op een GPS of smartphone.

Voor een aantal routes is de mogelijkheid voor het downloaden van een beschrijving in PDF tijdelijk uitgeschakeld. Staat er geen ‘Download PDF’ button maar wil je deze toch ontvangen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Meer informatie over deze activiteit

Startpunt :
Lockhorsterweg 4 in Leusden
Lengte van de route:
4
km

Groeten uit Leusden

Persoonlijke verhalen uit Leusden, wandelingen en goede adresjes voor to-go. Racefietsen en skeeleren, genieten en bekijken. Leusden, Achterveld en Stoutenburg liggen centraal in het land. 

Aanvullingen aan de website

Heb je nieuwe informatie of wil je iets melden? Laat het weten door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Nieuwsbrief