Skip to Content

Huur een e-chopper in Leusden

Wauw! Vandaag mocht ik als eerste voor Groeten uit Leusden een proefrit maken op een e-chopper. Een e-chopper? Ja, een e-chopper. Dit is een soort scooter die op stroom rijdt. Superstil en goed voor het milieu. Het is een leuk uitje voor familie, vriendenweekenden of als activiteit vooraf aan je bezoek aan de Johan Cruijff Musical. 
Groeten uit Leusden (Cees Coenen) bouwt de website voor e-chopperleusden.nl en heeft een aantal mooie e-chopper routes ontwikkeld die gaan langs de mooiste plekjes in en om Leusden. Je kunt de e-choppers huren voor 2, 3 of 5 uur en een mooie tour maken in de omgeving of naar Amersfoort. 
De man achter de verhuur bij e-chopperleusden.nl is Mark van Wegen. De website is nog in ontwikkeling, maar je kunt nu al een e-chopper huren. Om je uitje compleet te maken, kun je diverse arrangementen bijboeken, zoals koffie met gebak, een picknickarrangement, borrelarrangement (zonder alcohol) of een burgermenu voor na afloop. Deze worden verzorgd door Olief Olijf en Lunchclub033 uit Leusden.

Alle activiteiten zijn een samenwerking tussen Groeten uit Leusden, Olief Olijf en E-Chopperleusden. Wil je ook een e-chopper huren? Bekijk de mogelijkheden op de website van e-chopperleusden.nl en boek je chopper!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram