Blote voeten wandelingen

Hoe voelt het om op blote voeten in het bos te lopen?

Ervaar hoe dit is en wandel met ons mee op zondag 22 mei 2022 van 13.30 tot ca 15.30 uur.  Samen met onze gidsen, Bep en Simone ervaar je hoe dit is.

De gidsen laten je voelen hoe het is om op je blote voeten te lopen op grint, hooi, bladeren, modder, zand, houtsnippers en nog wat materiaal uit het bos. Het is niet verplicht om de hele wandeling blootsvoets te lopen. Als je het blootsvoets lopen nog niet lang vol kan houden of nog maar weinig gedaan hebt, neem dan zeker een paar schoenen mee! Onderweg pauzeren we voor een iets te drinken met wat lekkers erbij.

Vergeet niet om ook een handdoek mee te nemen (en eventueel schonen sokken)!. Wij zorgen ervoor dat je je voeten kunt schoonmaken.

De wandeling is  voor ouder(s) met hun kind(eren) en beginners. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene.

We verwachten je op zondag 22 mei a.s. vanaf 13.15 uur bij Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg (Leusden). De kosten bedragen € 3,00. Aanmelden is verplicht en kan via de website, klik hier .

Blote voeten wandelingen

informatie

Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.