Gezinswandeling (met kleine opdrachtjes) over Klein Stoutenburg

Een kinderactiviteit voor kids van 6 tot 12 jaar

Op klein Stoutenburg valt voor jong en oud van alles te beleven! Ga samen met je gezin en onze gidsen op stap en leer van alles over de natuur. Krijg antwoord op je vragen, zoals “welke bijzondere bomen en planten zie je in het bos en welke dieren wonen hier?”Bij de verschillende kinderactiviteiten zullen de gidsen aan de ouders het een en ander vertellen dat met die activiteit te maken heeft. Bij de bodemdiertjes vertellen ze over het verteringsproces en het nut van dood hout. Bij boomactiviteiten over lengte- en breedtegroei en het beheer.
Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust!
De opdrachtjes zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar uiteraard zijn de allerkleinsten ook welkom!
Verzamelen is vanaf 13.15 uur bij Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg (Leusden). De wandeling is niet rolstoel(en wandelwagen)toegankelijk en honden zijn niet toegestaan.

Gezinswandeling (met kleine opdrachtjes) over Klein Stoutenburg

informatie

Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Rommelmarkt Dorpskerk Leusden Zuid

8 juni 2024

Gezellige rommelmarkt en kleedjesmarkt rondom de Dorpskerk in Leusden Zuid, met 30 kramen en veel activiteiten zoals een rad van avontuur met mooie prijzen.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.