Skip to Content

2 oktober 2022

Gezinswandeling (met kleine opdrachtjes) over Klein Stoutenburg

Toegang gratis
Een kinderactiviteit voor kids van 6 tot 12 jaar
van 13:15 tot 15:30 uur.
Op klein Stoutenburg valt voor jong en oud van alles te beleven! Ga samen met je gezin en onze gidsen op stap en leer van alles over de natuur. Krijg antwoord op je vragen, zoals “welke bijzondere bomen en planten zie je in het bos en welke dieren wonen hier?” Bij de verschillende kinderactiviteiten zullen de gidsen aan de ouders het een en ander vertellen dat met die activiteit te maken heeft. Bij de bodemdiertjes vertellen ze over het verteringsproces en het nut van dood hout. Bij boomactiviteiten over lengte- en breedtegroei en het beheer. Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust! De opdrachtjes zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar uiteraard zijn de allerkleinsten ook welkom! Verzamelen is vanaf 13.15 uur bij Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg (Leusden). De wandeling is niet rolstoel(en wandelwagen)toegankelijk en honden zijn niet toegestaan.
Organisatie: Utrechts Landschap
Meer informatie: Utrechts Landschap, Commissie Amersfoort e.o.
Mariandel Mooijman
0613290771
Koetshuisstoutenburg@gmail.com
Stoutenburgerlaan 4
3835 PB Stoutenburg Ga naar de website

Op de hoogte blijven van evenementen?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen? Meld je aan en ontvangen één keer per maand een overzicht van activiteiten en evenementen. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram