Gluren bij de Buren zomereditie 2023

Gluren bij de Buren, het amateurkunstfestival met optredens in tientallen tuinen verspreid over de stad, komt op zondag 2 juli voor het eerst naar Leusden. Op zondag 2 juli veranderen gazons en veranda’s voor één dag in podia, en de loungesets in tribunes. De organisatie zoekt vanaf nu naar hosts en acts, aanmelden kan tot…

Landelijk zullen ruim 1000 tuinen, verspreid over 23 gemeenten, optredens hosten tijdens Gluren bij de Buren. Dit jaar sluiten de wijken van Leusden voor het eerst aan bij deze beweging. Gluren bij de Buren verlaagt met het festival drempels voor ontmoetingen en biedt intieme podia aan de lokale creatievelingen.
Acts van alle disciplines zijn welkom: jazz-trio’s, balletdansers, rappers of cabaretiers kunnen meedoen. Alle acts krijgen een passend podium toegewezen. De optredens duren maximaal 30 minuten en worden drie keer opgevoerd. Aanmelden kan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/act.

Tuinen van alle soorten en maten kunnen meedoen: van postzegeltuintjes tot historische hofjes, en van Franse balkonnetjes tot royale dakterrassen. Hosts nodigen hun buren uit voor een culturele middag in hun tuin. Aanmelden kan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/locatie.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met Van Hell makelaar.

Gluren bij de Buren zomereditie 2023

informatie

  • Tuinen in alle wijken van Leusden

  • Leusden

  • Website
  • Email
  • Leonie Leeuwenberg, 0641086363
Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.