Kerstconcert muziekvereniging Lisiduna

Kerstconcert met kinderkoor en Oekrainsch koor

Op 10 december is er een kerstconcert met muziekvereniging Lisiduna, een project kinderkoor en een koor van Oekraïense vluchtelingen in de Koningshof in Leusden.

Het project kinderkoor is samengesteld uit kinderen van 6 tot 12 jaar . Na een oproep in de media en op de scholen hebben zich daar diverse kinderen voor aangemeld.

Er worden liedjes gezongen aan de hand van het Kerstverhaal onder leiding van piano en het orkest van Lisiduna. 

In het orkest speelt al een aantal maanden een muzikant mee uit de Oekraïne. Onder de vluchtelingen in  Leusden en omgeving is een oproep uitgegaan of zij ook mee willen werken aan het kerstconcert. Kerst in Oekraïne hoe wordt die gevierd? Welke liedjes zingen zij daar? Zij zullen proberen  hun sfeer daar op het concert te vertolken.

Het orkest van Lisiduna zal het kinderkoor en het Oekraïense koor begeleiden. Zelf zal het orkest ook de nodige sfeervolle muziek ten gehore brengen.

Entree is €12,50. Gratis consumptie. Aanvang 19.30 uur.

Kerstconcert muziekvereniging Lisiduna

informatie

Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Rommelmarkt Dorpskerk Leusden Zuid

8 juni 2024

Gezellige rommelmarkt en kleedjesmarkt rondom de Dorpskerk in Leusden Zuid, met 30 kramen en veel activiteiten zoals een rad van avontuur met mooie prijzen.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.