Muziekplein De Til

Gezellige kleinschalige muziekplein met dit jaar de top band LEA

Powertrio LEA bestaande uit André (basgitaar, backingvocals), Mark (drums, backingvocals) en Mike (gitaar, zang) brengt rockcovers en voorziet deze soms van een creatief eigen sausje. Denk aan nummers van onder andere Foo Fighters, ZZ Top, Eric Clapton, Bryan Adams, Jimi Hendrix, Herman Brood, Gary Moore, Golden Earring e.v.a.Kortom LEA laat diverse rockclassics de revue passeren en schuwt daarbij geen gitaarsolo’s. Het motto is dan ook ‘lekker rocken’!
Dit regionale trio heeft de dampende rocknummers al meermalen in Leusden en omgeving mogen laten horen, zoals bijvoorbeeld in Fort33 en in de ‘jukebox’ op Willems Wondere Weiland. De bandleden spelen al jaren samen en zijn ooit begonnen in de pop/rock coverband Calamity Jane. In die samenstelling hebben ze ook gespeeld op Koningsdag ( toen nog koninginnendag) en ook op Puddingpop. Kortom, die mannen van LEA hebben hun sporen meer dan verdiend en willen u dat graag laten horen.

Muziekplein De Til

informatie

Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.