Ontspannend klankbad in prachtige fruittuin

Houd je van ontspannende massages? En ook van rustgevende muziek? Dan is een klankbad wat voor jou! Heerlijk liggend droom je weg op de klanken van de harp en andere sprookjesachtige instrumenten die samen vibreren met de magie van de natuur in in de betoverende groene oase van Très Jolie. De tonen van alle instrumenten…

Houd je van ontspannende massages? En ook van rustgevende muziek? Dan is een klankbad wat voor jou!
Heerlijk liggend droom je weg op de klanken van de harp en andere sprookjesachtige instrumenten die samen vibreren met de magie van de natuur in in de betoverende groene oase van Très Jolie. De tonen van alle instrumenten vullen elkaar aan en versterken elkaar waardoor het klankbad harmoniserend werkt.

Deze verbindende klanken brengen lichaam en geest in andere staat van bewustzijn die helend (synchroniserend) werken. De fijne trilling van de instrumenten, schudt blokkades en vastgezette emoties los. Het effect is als die van een massage waardoor je je heerlijk ontspannen voelt zowel tijdens als na het klankbad. Een ware weldaad voor lichaam en geest!

Datum & tijd: zondag 24 juli 15.00 – 16.00 uur
Locatie: biologische fruit- en belevingstuin, Très Jolie. Boshuisweg, De Glind
Kosten: 14,50 euro
Aanmelden: hester@vdeute.com

Ontspannend klankbad in prachtige fruittuin

informatie

Open locatie in Google

agenda

Andere evenementen

Bekijk ook de andere evenementen in de evenementenkalender.

Evenement aanmelden

Wil je ook een evenement aanmelden? Je kant direct door door het formulier in te vullen. Vind je dit te lastig dan kan je ook gewoon contact opnemen.